Gyógyítják

2024.05.02. 19:32

Állatorvosnál járt, erősödnie kell a csabai sztárkakasnak

Sanyit, a csabaiak kedvenc kakasát bántalmazták „lakóhelyén”, a Munkácsy téren. Szerdán délután egy békéscsabai tanyára vitték, hogy meggyógyítsák. Sanyit csütörtökön délután soron kívül fogadta, és megvizsgálta dr. Sprőber Zoltán békéscsabai állatorvos. Ami biztos, Sanyinak erősödnie kell.

Nyemcsok László

Mint arról beszámoltunk, Sanyi nagyon rosszul nézett ki a bántalmazás után. A Fekete Tanyán gondoskodnak jelenleg a kakasról. Fekete Vanda közölte, hogy Sprőber doktor megvizsgálta Sanyit, külső sérülés nyomait nem látta rajta. Megfigyelés alatt tartják a tanyán, azt ugyanis egyelőre nem lehet biztosan tudni, hogy belső baja nem lett-e. Sanyi étvágya jó. Jelenleg vitaminokat kap, erősödnie kell.

Dr. Sprőber Zoltán vizsgálta meg Sanyi kakast csütörtökön
Forrás: Facebook

Vanda korábban azt közölte, Sanyi a körülményekhez képest jól van, eszik, iszik, kapirgál, sőt, csütörtökön reggel kukorékolással ébresztette őket. Látszik rajta, hogy nem igazán tudja, mi is történik vele.

– Reménykedünk benne, hogy a taraja csak az ijedtségtől halovány, és semmi komoly belső baja sincsen – közölte a Facebookon Vanda. – Sokan írtatok, hogy eljönnétek meglátogatni. Természetesen mindenkit várunk szeretettel, viszont csak a jövő hét elejétől tudunk fogadni benneteket, a körülményeink miatt elég sűrű a hétvégénk.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában