Visszatekintő

2024.05.05. 09:18

Ezek voltak a legolvasottabb cikkeink ezen a héten

Hamarosan itt az új hét, új hírekkel és új statisztikákkal. A hét zárásaként ismét megnéztük a számokat, és mutatjuk az elmúlt hét nap legolvasottabb cikkeit.

Beol.hu
Forrás:  Illusztráció: Shutterstock

Békés vármegye ikonikus alakja, a mindig töretlenül ambiciózus, fáradhatatlan és akadályokat nem ismerő Brindás János „Papi” már az égieknek főz. Nehéz elhinni, hogy nem mosolyog ránk többé, csütörtökön délelőtt hunyta le örökre a szemét. Brindás János hosszú évtizedeken át tevékenykedett Békés vármegye, Magyarország gasztronómiájában, valamint a határon túl is. Mindenhol elismerték, tisztelték, szerették.

 

A Rendőrség Napja alkalmából példamutató szolgálatellátásáért több Békés vármegyei rendőr részesült országos elismerésben.

A Gyulai Termál FC együttese először nyerte meg a labdarúgó Békés Vármegyei Kupát, miután a szerda esti Kórház utcai fináléban biztosan juttatta érvényre a papírformát a másodosztályú Mezőmegyer ellen. Mindkét csapat másodszor jutott el a döntőig, de még egyik sem emelhette magasba a trófeát korábban.

Jó lenne, ha kihasznált lenne Békéscsaba belvárosában, az Andrássy út és a Munkácsy utca sarkán lévő patinás épület, az egykori Nádor szálloda – fogalmazott Vass Csaba, a városfejlesztési nonprofit kft. ügyvezető-helyettese.

Milyen programok várhatók május közepétől augusztus végéig Békéscsabán, a Munkácsy Negyedben, többek között a Csabai Nyár keretében – ezt jelentették be a hétfőn a Csabagyöngye Kulturális Központ előtt tartott sajtótájékoztatón. Augusztus 20-án a Bohemian Betyars és Rúzsa Magdi lép fel Békéscsabán, a Csabai Nyár programjaként.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában