Világítás

2024.05.28. 10:44

Keddtől átvehetők a LED-izzók Eleken

Keddtől-csütörtökig, délutánonként vehetik át az elekiek a LED-csereprogramban igényelt izzókat.

Vásári Erzsébet

Keddtől, azaz május 28-tól egészen május 30., csütörtökig átvehetők a LED-csereprogramban igényelt izzók – adta hírül Facebook-oldalán Szelezsán György polgármester. Részletezte: az igényelt izzókat 14 és 18 óra között lehet átvenni a városháza mögötti, Laudenbach téren felállított sátor alatt. Kérik, mindenki vigye magával az átvételre a személyi igazolványát és lakcímkártyáját. Ha pedig nem az átvevő nevére szól a villanyszámla, úgy kérnek egy meghatalmazást is a villanyszámla tulajdonosa és két tanú aláírásával, amelyben meghatalmazza az átvevő személyt a LED-ek átvételére.

LED-izzók, csereporgram, átvehető
Megérkeztek a LED-csereprogramban igényelt izzók Elekre. Fotó: Szelezsán György Facebook-oldala

Szelezsán György ismertette: azok számára, akik nem tudják személyesen átvenni a LED-fényforrásokat május 31. és június 5. között házhoz szállítják.

A polgármestertől megtudtuk, hogy az átvételkor régi hagyományos izzókat nem kell leadni. Hozzátette: önkormányzatuk a CYEB Energiamegoldások Kft.-vel együttműködésben bonyolítja le a LED-csereprogramot. Utóbbira összesen 483 eleki háztartás regisztrált, melynek eredményeként összesen 5860 LED-fényforrást vehetnek át térítésmentesen az eleki lakosok. Kérik, hogy az átvételkor az átvételi elismervényen szereplő darabszámot a helyszínen ellenőrizzék majd, mert utólagos reklamációra nem lesz lehetőség.

Végül felhívta a figyelmet arra, hogy az átvétel után a CYEB Kft. elektronikus úton elküldi a LED-fényforrások számláját, amelyen szerepelnek az átvett LED-ek. A számla állapota azonban teljesített lesz, így az díjfizetést nem igényel.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában