Fáklyákkal, lámpásokkal vonultak

2024.06.29. 17:43

Tó-partyn szórakoztak, táncoltak a kondorosiak a Családok szigetén

Szombat hajnalig tartott a Dérczy Ferenc Könyvtár és Közösségi Ház szervezésében a Tó-party Kondoroson, a városi tó szigetén és környezetében. A programra pénteken este, a Szent Iván-éji felvonulás keretében érkeztek a résztvevők.

Nyemcsok László

Sokan érkeztek a családdal is a kondorosi Tó-partyra

Fotó: Bankó Tamás

Mióta egy sikeres turisztikai pályázat által elkészült a tóparti sétány és a szigetet összekötő híd, létrejött egy újabb színtér Kondoroson pár éve, mely magában hordozza a közösségi programok lehetőségét.

– Az idei, nyárindító Tó-party programot összekapcsoltuk a Szent Iván-éji rendezvényünkkel, ami számos gyermekes családot és több generációt megmozgatott – ecsetelte Rigler Ivett, a könyvtár vezetője. – A programot múlt szombatra terveztük, de az időjárás-előrejelzés nagy vihart mutatott Kondorosra – ami, sajnos, be is következett –, emiatt áttettük most péntekre.

Oláh Péter elmondta, retro és mai zenékkel egyaránt szórakoztatták népes közönségüket. Hozzátette, a siker kulcsa az, hogy csak egy aranyszabályuk van, a résztvevőket maximálisan ki kell szolgálni. Nemcsak párok táncoltak, hanem például fiatalok a szüleikkel, ez is hozzájárult ahhoz, hogy megismerjék, megszeressék egymás zenéit.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában