Békés vármegye

2024.06.23. 18:51

Ezt néztétek, hallgattátok ezen a héten

A hét zárásaként mutatjuk a legnézettebb heti videóinkat, leghallgatottabb podcastjainkat.

Beol.hu
hírösszefoglaló, visszatekintő, podcast, videó
Kacsolódj ki, nézd vissza vagy hallgasd meg a hét legnézettebb cikkeit. Fotó: Ground Picture / Forrás:  Illusztráció: Shutterstock

Besenyei Péter műrepülő-világbajnok légishowja a békéscsabai kamionos fesztiválon.

63 éves eleki nő nyert tombolán egy 7 és fél tonnás kamiont.

Varga Anna, a Békéscsabai Napsugár Bábszínház művészeti főtitkára volt a Beol podcast vendége. Elárulta, hogy a nyári vakáció alatt is kínál programokat a bábszínház, legközelebb szombaton, a Múzeumok Éjszakáján mutatnak be egy különleges, interaktív, Munkácsy ihlette kiállítást.

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata éves ellenőrzési terve alapján tart a Magyar Rendőrség országos akciót június 17. és 23. között. Az egyenruhások ebben az időszakban célzottan az alkohol vagy drog hatása alatt, ittas vagy bódult állapotban volán mögé ülő személyeket szűri ki.

Csütörtökön délelőtt lovas futár kézbesítette a csomagokat a gyomaendrődi lakosoknak. A lovas futár ötletével nem csak meglepetést, de jókedvet is szerettek volna csempészni a mindennapokba.

Halálos baleset történt csütörtökön Bélmegyernél.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában