Szandi is gratulált

2024.06.18. 21:21

Flóra átvette a zenei díjat, majd örömzenéltek

Másodjára adták át a Józsa Gábor szegedi szobrászművész által alapított Barta Tamás Ifjúsági Emlékplakett zenei kitüntetést pénteken este a No Milk Today pubban Szegeden. Olvasóinknak ismerős lehet az arc, a név: az idei díjazott ugyanis vármegyénk több településéhez is kötődő Tabatabai Nejad Flóra énekes. A ráadás pedig az est házigazdája, aki Plesi (Dr. Rock) volt. Pleskonics Andrásról van szó, a Békés Megyei Hírlap egykori újságírójáról.

Csete Ilona

Így harangozta be a Délmagyar az eseményt: az este az ApolloJam, majd a Singstrings koncertjével kezdődik. A házigazda Pleskonics András, alias Dr. Rock, a díjazott pedig ezúttal Tabatabai Nejad Flóra énekes lesz, aki kisgyermekkora óta számos tehetségverseny sikeres díjazottja, mint Az ének iskolája, a Sztárban sztár + egy kicsi és az X-Faktor, amelyek országos és nemzetközi ismertséget is szereztek neki.

énekes
A díjátadón balról: Pleskonics András, az alkotóművész Józsa Gábor és Flóra. Fotó: Hegyeshalmi Zoltán

Flóra kisgyermekkora óta ismert és népszerű a zenekedvelők körében. Sokoldalúan képzett, rendkívül fogékony és muzikális előadó, aki fiatal kora ellenére a színház világában, a blues és a jazz zene kiválóságainak társaságában is kipróbálta magát és mindig eredeti módon szólal meg. Szerénysége, igényessége és zenerajongása példázatos, több korosztály szemében is.

A díjátadó után rövid közös zenélésre csatlakoztak Flórihoz zenész barátai: Bíró János, Blaho Attila, Nagy Ádám, Petró Tamás és természetesen az előző díjazott, Syl Mohai.

A közösségi oldalon nagyon sok gratulációt kapott Flóra, Szandi így fogalmazott bejegyzésében:

– Szívből gratulálunk “Flórácskának”! Büszkék lehettek rá! Örülök, hogy én is részese lehettem szárnyai bontogatásának a kezdetek kezdetén! Nagyon sok sikert!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában