Város- és faluvédők

2024.07.20. 14:28

Emléklapot kaptak a mezőhegyesi város- és környezetvédők

A Mezőhegyesi Város- és Környezetvédő Egyesület alapításának a 35. évfordulója alkalmából emléklapot kapott Cegléden. Ott rendezték meg a Ráday Mihály Város-és Faluvédő Szövetség (Hungaria Nostra) és tagegyesületei XLI. országos találkozóját.

Csete Ilona

Kerekes György az emléklappal. Fotó: Facebook

A Ráday Mihály Város-és Faluvédő Szövetség (Hungaria Nostra) és tagegyesületei XLI. országos találkozóját a napokban bonyolították le Cegléden. A három napos rendezvénysorozat házigazdája a Ceglédi Városvédő és Szépítő Egyesület volt. A szekcióülések és tanácskozások után ünnepélyes keretek között adták át a Podmaniczky-díjakat, és köszöntötték a jubiláló tagegyesületeket – számoltak be közösségi oldalukon a rendezvény mezőhegyesi résztvevői. 

Kerekes György az emléklappal. Fotó: Facebook

A Ráday Mihály Város-és Faluvédő Szövetség (Hungaria Nostra) emléklapot adományozott a mezőhegyesi Város-és Környezetvédő Egyesület 35 éves alapítási évfordulója alkalmából. A díjat a Hungaria Nostra elnökétől Széphegyi Lászlótól Kerekes György, az egyesület elnöke vette át. Az elismerés az egyesület minden tagját illeti – fogalmaznak a civilek. Elhangzott, 2025-ben Gyula városa rendezi meg a XLII. találkozót.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában