Felhívás

2024.08.24. 19:04

Ne vidd haza, csak azért, mert cuki!

Nincs hétvége, nincs ünnep, a Szentesi Természet- és Vadvédelmi Mentőközpont Alapítvány munkatársai dolgoznak folyamatosan. Az állat- és természetvédő emberek pedig segítségül hívják őket, ha bajba jutott emlőst, vagy madarat találnak. Nem mindegy, hogy segítünk!

Csete Ilona

Kérdezz és a szakemberek segítenek! Fotó: Facebook

A Szentesi Természet- és Vadvédelmi Mentőközpont Alapítvány felhívást tett közzé a közösségi oldalán a napokban: érjen el a hangunk az állatszerető, természetet járó személyekhez, Csongrád- Csanád vármegye és Békés vármegye területén – írták.

Megszólították az állatbarátokat, jelezve, ha elesett árva pici mókust, nyestet, vagy kicsi vidrát, esetleg borz gyereket találnak, ne vigyék haza, mert cuki! Nekik megfelelő táplálás kell, nagyon kérünk ha elesett árvákat találtok, hívjátok a Vadmentő diszpécsert.

Ne érj hozzá! Ne vidd haza! Hívj minket és kérdezz, egyáltalán kell-e menteni! A vadmentő diszpécser száma: 06 30 633-2900.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában