Békési kastélyok

2 órája

Egynapos kerékpáros osztálykirándulásokat szerveznek

Egynapos osztálykirándulásokat szerveznek, ingyenes kerékpározási lehetőséget biztosítanak szeptemberben és októberben a Békési kastélyok útvonalon – ismertették a Visit Békéscsaba Facebook-oldalán.

Licska Balázs

Kerékpárt, sisakot és láthatósági mellényt is biztosítanak a jelentkező csoportoknak. Fotó: Visit Békéscsaba Facebook-oldal

Mint írták, a nyár véget ért és beköszöntött az ősz, azonban a bringás kalandok nem értek véget. A Békéscsabai Turisztikai Egyesület és a MAKETUSZ (Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség) szeptemberben és októberben ingyenes kerékpározási lehetőséget biztosít felső tagozatos és középiskolás osztályoknak, valamint gyermekközösségeknek. 

Az egynapos osztálykirándulásokra jelentkező csoportok számára kerékpárt, sisakot, láthatósági mellényt, defektjavító készletet és pótalkatrészeket ugyancsak biztosítanak. A Békési kastélyok útvonalon három táv közül lehet választani, a fiatalok közben megismerhetik Békéscsaba és környéke természeti és épített örökségét.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában