Fejlesztések

2 órája

Dolgos évek után újabb fejlesztési tervek Gádoroson

Dolgos évek jellemezték a gádorosi képviselő-testületet az eltelt 5 évben. A folytatásban is sok feladat vár a képviselőkre, a polgármesterre. Erdős Norbert, a 4. számú választókerület országgyűlési képviselője a falunap szombat esti programjaira érkezve számolt be ezekről.

Csete Ilona

Falunapjukon Erdős Norbert és dr. Szilágyi Tibor a várható fejlesztésekről is beszámolt

Fotó: BMH

Sokszínű programokkal várták a gádorosiakat az idei falunapon. A szombati versenyek eredményhirdetésekor szót ejtettek a színpadon az önkormányzat, a képviselő-testület munkájáról is. Erdős Norbert országgyűlési képviselő arra emlékeztetett, 200 millió forintból külterületi út újult meg. A gádorosi polgármesteri hivatal külső és belső felújítása megvalósulhatott sikeres pályázatok segítségével, durván 200 millió forintból.

Hasonló nagyságrendű, három (Dobó, Szőlő és a Dr. Hidasi László) gádorosi belterületi utcát érintő útberuházás is zajlott a községben. És a köztemető állapotának a javítását szintén célként tűzték ki, amit két szakaszban végeztek el a Magyar Falu Programnak köszönhetően, majd 12 milliós forrásból.

– Készülünk a 2025-ös évre. Jelentős beruházási terveink vannak, amik nem csak tervek, dolgozunk a megvalósításukon – fogalmazott a politikus.

Dr. Szilágyi Tibor polgármester reményét fejezte ki, hogy újra pozitív változások indulhatnak meg Gádoroson. Az előttük álló évben folytatják az úthálózat fejlesztését, szeretnék elkezdeni a kultúrház tetőszerkezetének a javítását, az idősek otthonának az energetikai felújítását, a Tót Asszony-féle közösségi ház belső felújítását, a Kossuth utca csapadékvíz-elvezetésének a megoldását.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában