Visszatekintő

2 órája

Ezek voltak a legolvasottabb cikkeink ezen a héten

Hamarosan itt az új hét, új hírekkel és új statisztikákkal. A hét zárásaként ismét megnéztük a számokat, és mutatjuk az elmúlt hét nap legolvasottabb cikkeit.

Beol.hu

Ez érdekelte a héten a legjobban olvasóinkat

Már szinte mindenhol felkerült a legfelső aszfaltréteg az M44-es zárószakaszára – írja a magyarepitok.hu. Egy híján mind a 14 műtárgy elkészült, az aszfaltozás is a végéhez közelít, így egyre inkább a zárómunkákra tudnak koncentrálni az új 2x2 sávos út M5-ösről induló szakaszán. Az M44-es műszaki átadása jövő februárban történhet meg. Ez azt jelenti, hogy az átadás után jövőre végig gyorsforgalmin, autópályán juthatunk el a fővárosba.

Mindkét lábát bedarálta egy mezőgazdasági tárcsázó gép kedd délután egy férfinek Ecsegfalván. A férfi egy szántóföldön dolgozott, amikor elromlott a tárcsázó – számolt be az eseményről a TV2 Tények hírműsora.

Pénteken nem sokkal fél négy után négy autó ütközött össze a Bartók Béla út közelében, a Ricsi fagyizónál. A rendőrség később pontosította információnkat: három autó karambolozott.

Három autó karambolozott kedd délelőtt a 470-esen, Békés és Békéscsaba között – közölték a katasztrófavédelemnél. A járművek árokba sodródtak, azokat a békési önkormányzati tűzoltók áramtalanították. 

A Gallicoop Zrt., Békés vármegye legnagyobb foglalkoztatója, idén ünnepli fennállásának 35. évfordulóját. E jeles alkalomból megrendezett dolgozói nap különleges szerepet kapott a vállalat életében. A szarvasi Erzsébet Liget melletti sportpályára szervezett programsorozat célja az volt, hogy kötetlen formában erősítse az itt dolgozók közösségi összetartását, és egyben lehetőséget biztosítson a kikapcsolódásra.

 

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában