Egészségügyi alapellátás

2 órája

Megújult az orvosi rendelő épülete Szeghalmon

Komoly fejlesztésen esett át a közelmúltban az orvosi és a fogorvosi rendelőknek is helyet adó egészségügyi alapellátás épülete Szeghalmon – ismertette a helyszínen Macsári József polgármester és Elek Ágnes műszaki irodavezető.

Licska Balázs

Elmondták, hogy a beruházásra 50 millió forint támogatást nyert el az önkormányzat a TOP Plusz keretében. Az egészségügyi alapellátás Ady utcai épületében vannak az orvosi és fogorvosi rendelők, valamint a védőnői szolgálat ugyancsak itt működik.

Szeghalom, rendelő, alapellátás
Macsári József polgármester és Elek Ágnes műszaki irodavezető ismertette, miként fejlesztették az egészségügyi alapellátást Szeghalmon. Fotó: Licska Balázs

A munkálatok során több nyílászárót modernre cseréltek; a kezelőhelyiségekben burkoltak, illetve klímákat szereltek fel; akadálymentes mosdót alakítottak ki; bútorokat vásároltak. Emellett a szakemberek számára a hétköznapokban, az ellátásban rendkívül fontos eszközöket szereztek be. Kiemelték: a közeljövőben az Ady utcai épületet is érinti az a nagyszabású energetikai korszerűsítés, amelynek keretében összesen kilenc önkormányzati épületnél szigetelnek, világítást újítanak fel és napelemeket telepítenek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában