Szövetség Békéscsabáért-frakció

1 órája

Erősíteni kell Békéscsabán a közlekedés biztonságát

A Szövetség Békéscsabáért-frakció (Miklós Attila, Fülöp Csaba) pénteken sajtótájékoztatón értékelte a csütörtöki városi közgyűlést.

Licska Balázs

Fülöp Csaba és Miklós Attila értékelte a csütörtöki városi közgyűlést

Fotó: Licska Balázs

Fülöp Csaba arról beszélt, hogy vizsgálta egy szakértői anyag a város közlekedési helyzetét, és tett javaslatokat is az önkormányzat számára, különféle beavatkozásokra. Fontos szerinte erősíteni a közlekedés biztonságát, egyre több az autó, egyre több a közlekedő.

Miklós Attila hozzátette: a Békéscsaba-Szeged vasútvonalon jelentős késések vannak, járatok maradnak ki, ezért kérte Herczeg Tamás országgyűlési képviselőt, hogy a megoldás érdekében tegyen lépéseket. Beszélt a közösségi e-rollerszolgáltatásról, amely szerinte népszerű, de érthető, hogy a város felmondta a szerződést a céggel, mivel nem fizetett.

Miklós Attila vissza is tekintett, mivel a következő ciklusban nem lesz önkormányzati képviselő. 1998-ban külső bizottsági tagként kezdte meg a munkát a városházán, majd 2002 óta eddig folyamatosan bekerült önkormányzati képviselőként a városi közgyűlésbe. Mint mondta, ennyi idő alatt átfogó képet kaphatott Békéscsabáról.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában