Újdonság

3 órája

Automatát telepít az MBH Bank Eleken

Hamarosan az MBH Bank ATM-automatát épít ki az eleki városközpont buszváróterem épületében. Az automata 0-24 órában megközelíthető lesz, így bármikor könnyen hozzáférhetnek szolgáltatásaihoz.

Vincze Attila

Örömmel értesítem Önöket, hogy jó hír érkezett az MBH Bank ügyfelei számára fogalmazott Facebook-oldalán Szelezsán György, Elek polgármestere. Mint írta, a pénzintézet hamarosan ATM-automatát épít ki a városközpont buszváróterem épületében. A városvezető kiemelte, a napokban a bank képviselőivel közösen megtekintették a helyszínt, és minden szükséges kérdéskörben megállapodtak. A polgármester bízik benne, hogy az új ATM-szolgáltatás nagyban megkönnyíti majd a bank ügyfeleinek mindennapjait.

mhb bank, automata, telepítés, Elek
Szelezsán György, Elek polgármestere a napokban az MBH bank képviselőivel közösen megtekintette a helyszínt, és minden szükséges kérdéskörben megállapodtak. Fotó: Szelezsán György Facebook-oldala

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában