Csorvás

3 órája

Ekkor és itt tartják a megye legnagyobb kirakodóvásárát

A csorvási Teréz-napi búcsút és kirakodóvásárt – melyet idén október 20-án tartanak – országosan is az egyik legnagyobb ilyen rendezvénynek tartják. A kirakodóvásár helyszínén több érintett utcát is lezárnak majd.

Gajdács Pál

A kirakodóvásárra hazatérnek a rokonok, ismerősök is és ilyenkor mindenki egy irányba, a piactér felé veszi az irányt. Az alkalmi vidámparkban hintások, céllövöldések, ugrálóvárasok, vásározók és cukorkaárusok várják ilyenkor a szórakozni vágyókat. Ilyenkor megsokszorozódik a kisváros lélekszáma.

kirakodóvásár, búcsú, csorvás
A kirakodóvásárra hazatérnek a rokonok, ismerősök is és ilyenkor mindenki egy irányba, a piactér felé veszi az irányt. 
Fotó: MW-illusztráció

A kirakodóvásár miatt lezárnak egy utcát

Az önkormányzat közösségi oldalán közzétett tájékoztatóból kiderült, hogy már október 19-én, szombaton 17 órától lezárják a gépjárműforgalom elől a Tompa utcát. Október 20-án, vasárnap 4 órától pedig a Tompa utca teljes hossza, a Bajcsy-Zsilinszky, a Rákóczi és a Gremsperger utca közötti szakasz, a Kossuth és a Hunyadi utcának a Bajcsy-Zsilinszky és a Kisfaludi utca közötti szakasza, a Liget és a Gárdonyi, a Tompa és a Rákóczi utca közötti szakasza is lezárásra kerül.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában