Alapítványi támogatás

14 órája

Négyszázan báloztak, segítve a Zwack iskolát - galériával

Tizenegyedik alkalommal rendezett bált a Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakképzési Alapítvány pénteken a CsabaParkban, támogatva ezzel a Zwack középiskolát. Az alapítványt több mint 25 éve olyan Békés vármegyei vállalkozók alapították, akik kötődnek az intézményhez, azzal a céllal, hogy segítsék a szakképzést, a hátrányos helyzetű tanulókat és a tehetségek kibontakoztatását.

Licska Balázs

A bál szervezésében, lebonyolításában a kuratóriumi tagok mellett a BSZC Zwack József Technikum és Szakképző Iskola oktatói és tanulói is részt vettek.

Tizenegyedik alkalommal rendezett bált pénteken a CsabaParkban a Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakképzési Alapítvány. Fotó: Kiss Zoltán

Hanyecz Ernőné, az alapítvány elnöke ismertette, hogy idén több mint 400-an látogattak el az eseményre, amelyre előzetesen számos vállalkozó rengeteg alapanyagot ajánlott fel, ebből készítették el az ínycsiklandozó menüsort a tanulók az oktatók vezetésével. A rendezvényen részt vett Herczeg Tamás országgyűlési képviselő is.

 

A bál bevételéből ezúttal is a kiemelkedő tevékenységet nyújtó vagy éppen hátrányos helyzetű diákokat, kirándulásokat, szakmai és sportversenyeket, művészeti tevékenységeket támogatnak majd a középiskolában.

A bálon több mint négyszázan vettek részt. Fotó: Kiss Zoltán

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában