Mátészalka

3 órája

A Minden lében két kanál zenéjét is eljátszotta Vozár M. Krisztián

Fellépett nemrég a Tony Curtis Nemzetközi Filmfesztiválon Vozár M. Krisztián. A békéscsabai zongoraművész tizenhárom filmzenét játszott el Mátészalkán, köztük két olyan sorozat- és filmbetétdalt, ami Tony Curtishez köthető.

dr. Nagy Szilvia

– Békéscsabaiként nagy örömmel, ugyanakkor kellő félelemmel érkeztem meg a helyszínre, ahol a filmszakma nagy rendezői, zeneszerzői és színészei gyűltek össze. Hamar ràjöttem, hogy a közeg nagyon baráti, kedves, felesleges aggódni. Két napra teljesen eltűnt az életemből az emberi kicsinyesség és a rosszindulat – írta Facebook-oldalán Vozár M. Krisztián, aki előadta A minden lében két kanál című filmsorozat zenéjét is a koncertjén. 

Vozár M. Krisztián, Tony Curtis fesztivál, koncert
 Vozár M. Krisztián koncertje után számos felkérést kapott, még Floridába is várják. Fotó: Facebook/Vozár M. Krisztián

Ez volt az egyik filmsorozat, ami megalapozta Tony Curtis és Roger Moore barátságát. Tony Curtis özvegye a játékom alatt megható módon érzékenyült el, s a koncert után nagyon hálás volt, hogy megtanultam a zenét 

– nyilatkozta Vozár M. Krisztián, aki szerint a fesztiválszervezés tökéletes volt, minden várakozást felülmúlt. örömmel tette hozzá, hogy számos koncertfelkérést kapott, még Floridába is várják.

– Külön köszönet illeti Bokor Balázst, Cservenyák Lászlót, Cservenyák Gábor Áront és a „hármasikreket”. Nagyon sokat adott ez a két nap; erőt és inspirációt. Három éve, 2021 -ben, amikor elkezdtem filmzenékkel foglalkozni, azt a célt írtam le, hogy különleges karriert szeretnék, olyan embereket megismerni, akik értékelik a munkámat. Azt hiszem, jó úton járok – fűzte hozzá a művész.

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!