Sokszínű természet

3 órája

Helyi művész alkotásaiból látható kiállítás Eleken

A napokban megnyílt az „Élményeim a Sokszínű Természet Tükrében” című festménykiállítás az eleki Mátyásiné Komoróczki Rozália alkotásaiból a Reibel Mihály Városi Művelődési Házban.

Vincze Attila

Az eleki Mátyásiné Komoróczki Rozália alkotásaiból nyílt kiállítás a Reibel Mihály Városi Művelődési Házban. Fotó: Szelezsán György Facebook-oldala

A hírről Szelezsán György polgármester számolt be Facebook-oldalán a minap. Mint írta, mindig nagy öröm egy ilyen rendezvényt megnyitni, pláne amikor egy helyi művész csodálatos munkáit tekinthetik meg. A városvezető megköszönte a kis óvodásaik, Turla Sára és Turla Hédi gyönyörű verseit, melyekkel nagyon szép és megható módon nyílt meg a kiállítás. A polgármester Mátyásiné Komoróczki Rozáliának is megköszönte a kiállítást, és jó egészséget, valamint sok csodás új munkát kívánt neki a jövőben. A kiállítás október 22-ig tekinthető meg.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!