Mezőkovácsháza

2 órája

Örömtáncukkal is bizonyítják, érdemes aktívan élni

A Mozgással, tudással az aktív idős korért programhoz csatlakoztak a mezőkovácsháziak. A Nyugdíjas Klubok és Idősek ,,Életet az Éveknek Országos Szövetsége” szervezésében megvalósuló rendezvénysorozat keretében az ország 10 megyéjében előadásokat szerveznek, van, ahol gyalogló programot, máshol örömtáncot.

Csete Ilona

Mezőkovácsházán a Reffi Nyugdíjas Egyesület a tagjainak három alkalmas örömtáncot valósított meg. A program célja, hogy hozzájáruljon az aktív idősödéssel kapcsolatos szemléletformáláshoz, az életminőség javulásához. Ilyen alkalmakkor erősödhetnek a közösségek is. A mozgásprogramok a testi-lelki egészség megőrzését szolgálják.

örömtánc, idősek, Mezőkovácsháza
Örömtánc azokkal, akik az aktív mindennapokat választják. Forrás: Facebook 

Szelezsán Angéla táncoktató vezetésével háromszor találkoztak a város táncoslábú szépkorú lakosai a Reffi Közösségi Központban. A Mozgással, tudással az aktív idős korért elnevezésű 2024. évi programhoz minden alkalommal közel 40 résztvevő csatlakozott. Elképzelhető, hogy lehet folytatása is a jövőben a nagy sikerre való tekintettel.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!