Sikeres szereplés

17 órája

Rengeteg díjat hoztak el Gyuláról a szeghalmi mazsorettek

Remekül szerepeltek a Szeghalmi Mazsorett Együttes csoportjai a napokban Gyulán megrendezett országos mazsorettfesztiválon: öt kiemelt arany oklevelet, egy mosolydíjat, négy, a legjobb tamburmajornak járó díjat, valamint két, a legjobb koreográfiának szóló díjat szereztek – ismertette Macskinné Pór Erzsébet művészeti vezető. A koreográfiákat Igric-Macskin Zita és Macskinné Pór Erzsébet készítette.

Licska Balázs

A Jázmin-Szivárvány csoport kiemelt arany oklevelet érdemelt ki a gyulai fesztiválon.

szeghalmi mazsorettek, sikerek
Sikeresen szerepeltek a Szeghalmi Mazsorett Együttes csoportjai a minap Gyulán, a képen a Jázmin-Szivárvány csoport.  Fotó: Szeghalmi Mazsorett Együttes

A Csillag csoport mind show, mind pom-pon kategóriában ugyancsak kiemelt arany oklevelet kapott, a legjobb tamburmajornak járó díjat pedig Papp Tünde Vivien vihette haza. 

A Százszorszép csoportot szintén kiemelt arany oklevéllel jutalmazták. Fotó: Szeghalmi Mazsorett Együttes

A Százszorszép csoportot szintén kiemelt arany oklevéllel jutalmazták show és pom-pon kategóriában egyaránt, emellett a legjobb előadásmódért mosolydíjat kaptak. A legjobb tamburmajornak járó díjat Baranya Erika, Igric-Macskin Zita és Rónainé Turi Judit érdemelte ki. A legjobb koreográfiának szóló elismerést pedig mind mix, mind pom-pon kategóriában Macskinné Pór Erzsébet vehette át. 

 

 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!