Labdarúgás -Vármegyei II./B.

2023.09.03. 16:59

A hazai csapatok nehezen adták a pontokat

A Kaszaper és a Kétegyháza idegenben őrizte meg hibátlan teljesítményt a Vármegyei II./B osztályú bajnokság második fordulója szombati mérkőzésein. A Magyarbánhegyes és a Csorvás könnyebb, a Tótkomlós verejtékesebb diadalt aratott hazai környezetben

Bakulya Mihály

A csorvásiak javították az első heti battonyai fiaskót, a határvárosiak vasárnap lépnek pályára

Fotó: Ugrin Gábor

Csanádapácai EFC–Kaszaper FC 1–2 (1–0)
Labdarúgás Vármegyei II./B osztályú mérkőzés. Csanádapáca, 100 néző. Vezette: Jakab József.
Csanádapáca: Bozsó G. – Haba, Mag (Gyallai), Juhász P., Bozsó M., Göcző, Kabódi, Rakonczai, Dajka, Deák (Drozdik), Kasza (Oszadszky). Edző: Szikora Pál.
Kaszaper: Magony – Hatfaludy, Kasza, Vincze A., Toll (Péli), Szivák (Bordás), Harmati (Kéri), Mátó, Bódi, Kis Á., Simon B. Edző: Kormányos Antal.
Gólszerző: Haba (28.), ill. Vincze A. (74., 83.).

A jól kontrázó apácai együttessel szemben a mezőnyben jóval aktívabb kaszaperiek az utolsó negyedórában fordították maguk javára a mérkőzést.

Szikora Pál: – Azt, hogy mai itt nyert a Kaszaper, nem a játékának köszönheti, hanem a kapusának és a játékvezetőnek.

Kormányos Antal: – Ismerjük a hazaiak célfutballját, mégis majdnem beleszaladtunk. Nagy nyomást helyeztünk ellenfelünkre, de volt pillanat, mikor a kapusunk tartott meccsben bennünket. Gratulálok a csapatomnak a kibrusztolt győzelemért!

Deák János

Kunágotai TE–Kétegyházi SE 2–3 (2–1)
Kunágota, 80 néző. Vezette: Nagy Gábor.
Kunágota: Szokircsák – Kiss Cs., Sóstai, Kovács A., Farkas F. (Sirkó), Laduver (Korpa), Veselicz, Fodor, Megyeri (Farkas M.), Sárvári M., Mészár. Játékos-edző: Korpa János.
Kétegyháza: Zsilák – Veder, Puporka R., Fettik, Tóth V., Puporka E., Máté (Jova), Patkás G. (Bozsó), Hotea, Varga N. (Darócz), Gyulai (Kovács E.). Edző: Kiss Tibor.
Gólszerző: Fodor (29.), Veder (40. – öngól), ill. Puporka E. (26.), Puporka R. (55., 62.).

Változatos, küzdelmes, fordulatokban gazdag mérkőzésen őrizte meg hibátlan teljesítményét a Kétegyháza.

Korpa János: – Kettő-egyes állásnál lezárhattuk volna a mérkőzést, de a meccslabda kimaradt és ez megbosszulta magát. Rendet kell tennünk a fejekben, mert a csapat többre hivatott. Köszönet a szurkolóknak a buzdításért.

Kiss Tibor: – Végig pontatlanul és kicsit lassan játszottunk, de ezt hatalmas akarással ellensúlyozni tudtuk, és összességében megérdemelten nyertünk. Lesz ez még jobb is, de ahogy mondani szokták, a győzelmet nem kell megmagyarázni.

Gále Csaba

Magyarbánhegyesi FC–Kevermes SE 5–0 (4–0)
Magyarbánhegyes, 100 néző. Vezette: Szántó Simon Péter.
Magyarbánhegyes: Nagy T. – Balázs (Rozsi), Varga P., Holecz (Tóth Lá.), Simondán Szeles), ifj. Kintner, Fodor P. (Tóth Le.), Hegedűs (Bozsár), Fodor R., Szőke, Matuz P. (Botlik). Edző: Kintner János.
Kevermes: Bauer O. – Kukla L. (id. Bauer), Csicsely, Kovács J., ifj. Bauer, Rung, Kócs, Pain, Kukla D., Túró, Kiss K. Edző: Id. Bauer Károly.
Gólszerző: Matuz P. (6., 18. – 11-esből, 30.), Bauer O. (20. – öngól), Bozsár (63.). Kiállítva: Csicsely (31. – a játékvezetőbe rúgta a labdát).

A hazai együttes jó helyzetkihasználással már az első félidőben döntésre vitte a dolgot, szünet után pedig már alacsonyabb sebességi fokozatban is növelni tudta előnyét.

Kintner János: – Az első félidőben magabiztos előnnyel fordultunk, aztán kicsit beleültünk a biztos győzelembe. A nap hihetetlen pozitívuma, hogy végre egy olyan bírói hármassal találkoztak a vendégek, aki nem evett meg minden színészi teljesítményt. Jó játékvezetés.

Bauer Károly: – Iparkodtunk a sok hiányzót pótolni, de ez sajnos kevés volt. Gratulálok azoknak a csapat tagoknak akik eljöttek és küzdöttek, az ellenfélnek sok sikert kívánok.

Kintner Jánosné

Tótkomlósi TC–Köröstarcsai KSK 2–1 (1–0)
Tótkomlós, 100 néző. Vezette: Bálint Attila.
Tótkomlós: Asztalos – Poljak D., Fazekas, Isztin, Abonyi (Stranszky), Szabó S., Kovács I. (Jámbor), Balogh T., Ondrejó (Borbás), Koleszár (Kocsis), Varga G. (László). Edző: Horváth Henrik.
Köröstarcsa: Tóth G. – Kántor M., Puskás, Petneházi, Hajdú, Kozák, Keresztesi, Szentpéteri, Balogh Á. (Schmél Z.), Mészáros S., Vincze Gy. Edző: Kocsis Zsolt.
Gólszerző: Szabó S. (40.), Varga G. (87.), ill. Kántor M. (53.).

A mezőnyben egyenrangú felek csatáját láthatta a komlósi publikum, a hazaiak több helyzetet dolgoztak ki, ezek közül kettőt gólra váltva szerezték meg a győzelmet.

Horváth Henrik: – Helyzeteink alapján megérdemelt győzelmet arattunk, bár a játékunkban vannak hiányosságok. A mai meccsem a csapatom jobban akarta a győzelmet, a cseréink is jól szálltak be a mérkőzésbe. Jó játékvezetés.

Kocsis Zsolt: – Talán igazságosabb lehetett volna egy döntetlen. Ha létszámban megvagyunk, egy ponttal távozhattunk volna. Gratulálok a hazai csapatnak!

László Dávid

Csorvási SK–Újkígyós FC 4–1 (1–0)
Csorvás, 100 néző. Vezette: Gyebrovszki György.
Csorvás: Németh I. – Gerda V. (Krámli), Lengyel, Zsiga, Popovics (Mazán), Máriás (Szabó K.), Csábi (Barkász), Salka B., Varga A., Koszna, Andrékó (Simon). Játékos-edző: Csábi Mihály.
Újkígyós: Borbély – Dohányos, Sas, Burai (Farkas F.), Horváth R., Werner, Danczik, Solymoskövi Zs., Benyó, Oláh T. (Varga P.), Prókai. Játékos-edző: Farkas Ferenc.
Gólszerző: Popovics (21., 55., 85.), Barkász (89.), ill. Farkas F. (70.).

Az első félidőben kiegyenlített játék folyt, szünet után viszont Popovics Marcell eredményességével fokozatosan kerekedett felül a csorvási együttes.

Tárnyik Tibor, a Csorvás technikai vezetője: – Az első félidei lassú, rendkívül körülményes játékunkat a szünetben sikerült az öltözőben hagynunk, és egy sokkal jobb, energikusabb folytatással megérdemelt győzelmet arattunk.

Farkas Ferenc: – Gratulálok a lelkes csorvási csapatnak, mielőbbi gyógyulást kívánunk a sérült játékosunknak!

Kaszai Norbert

A Lőkösháza KSK–Battonyai TK mérkőzést vasárnap rendezik.

Következik

3. forduló. Szeptember 16., szombat, 15.00: Battonyai TK–Tótkomlósi TC. 16.00: Újkígyós FC–Lőkösháza KSK, Köröstarcsai KSK–Kunágotai TE, Kétegyházi SE–Kaszaper FC, Csanádapácai EFC–Magyarbánhegyesi FC. Szeptember 17., vasárnap, 16.00: Kevermes SE–Csorvási SK.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában