NB III. - Dél-keleti csoport

2024.05.05. 20:58

Egy gól döntött Pasaréten

Pasaréten szenvedett egygólos vereséget a füzesgyarmati csapat, az NB III.-as labdarúgó-bajnokság 27. játéknapján. A sárrétiek az első félidőben remekül helytálltak, de nagy ziccert hibáztak, aminek szünet után lett jelentősége, amikor feltámadt a Pénzügyőr és a hajrában megtörte a piros-fehérek szervezett védekezését. A sárrétieknek már csak matematikai esélyük maradt a jövő évi harmadosztályú szerepléshez.

Bakulya Mihály

Csáki Dávidék becsülettel harcoltak, de gólt nem tudtak szerezni, az ellenfél pedig kihasználta az egyik hibájukat. Fotó: Daru Andrea

Pénzügyőr SE–Füzesgyarmati SK 1–0 (0–0)
NB III.-as labdarúgó-mérkőzés. Budapest, 140 néző. Vezette: Kreitl Tamás (Balla Levente, Elek Balázs).
Pénzügyőr: Steer – Stoiacovici (Zöld, 20.), Karacs, Labát (Kiss D., 46.), Rácz M. (Urbin, 66.) – Balázs, Bene, Tóth K., Tóth D. (Molnár M., 86.) – Farkas B. (Jeranek, 86.), Gajda. Szakmai vezető: Lászka Balázs. Vezetőedző: Seres Zsolt.
Füzesgyarmat: Fildan – Soós (Szabó M., 86.), Hadnagy, Csáki, Pinte – Bódis (Jónyer, 72.), Mező – Achim S., Kis Sz. (Sándor, 72.), Schmidt – Szabó B. Vezetőedző: Szabados Tamás. Szakmai koordinátor: Boros Tibor.
Gólszerző: Urbin (82.).

Csáki Dávidék becsülettel harcoltak, de gólt nem tudtak szerezni, az ellenfél pedig kihasználta az egyik hibájukat
Csáki Dávidék becsülettel harcoltak, de gólt nem tudtak szerezni, az ellenfél pedig kihasználta az egyik hibájukat. Fotó: Daru Andrea


A pasaréti együttes kezdte élénkebben a találkozót, de csak negyedóra múltán tudott veszélyeztetni egy átlövéssel, ami mellé szállt. A gyarmatiak fegyelmezetten védekeztek, ezáltal a Pénzügyőr nem is tudott helyzetekig eljutni az első félidőben, a szórványos kontráik pedig rendre gólveszélyt hordoztak. A 42. percben a meccs helyzetét hagyták ki, amikor egy keresztbe guruló labdát Kis Szabolcs az ötösről vágott kapu fölé.
A második félidőben fokozta a nyomást a hazai együttes, ekkor már sorra dolgozta ki az akciókat, csak Fildannak és a kapufának köszönhetően nem kerültek hátrányba a piros-fehérek. A vendégek erejét lekötötte a védekezés, csak ritkán jutottak el ellenfelük kapujáig, de volt lehetőségük gólt szerezni. Ezt viszont a 82. minutában a házigazdák szerezték Urbin révén, ami három pontot hozott a számlájukra.
Jó: Urbin, Bene, Gajda, ill. Hadnagy, Szabó B., Pinte.
Boros Tibor: – Mindvégig stabilak voltunk, némi szerencsével akár a győzelem is meglehetett volna, de amíg pár emberünk zavaró nélkül sem tud öt méterre társhoz passzolni, nem is várható más eredmény.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában