Labdarúgás - Átigazolás

2024.07.19. 16:29

Hivatalos: Czékus Ádám visszatér

A Békéscsaba 1912 Előre NB II.-es labdarúgócsapatát működtető menedzsment a klub honlapján erősítette meg, hogy visszatért a Kórház utcába a Grosics Akadémián, a Budapest Honvédnál, majd a Fradiban nevelkedett Czékus Ádám.

Bakulya Mihály

Czékus Ádám gólokat tartogat a tarsolyában

A 21 éves  vajdasági születésű támadó legutóbb a 2022-2023-as idényben szerepelt kölcsönben a Viharsarokban, akkor a lilák másodosztályú búcsúja ellenére 10 góllal tette le a névjegyét. Nem véletlenül csapott le rá az élvonalbeli Kisvárda, ahonnan tavaszra Tiszakécskére kölcsönözték ki. A visszatéréséről már írtunk a monori edzőmérkőzés kapcsán, ahol góllal debütált, majd a Kecskemét ellen is szépségdíjas találatot jegyzett. Ha marad ez a mentalitása és igyekezete, akkor az előttünk álló évben legalább annyi örömet okozhat majd a szurkolóknak, mint az első csabai szerepvállalása idején.

Öröm volt visszatérni

– Nagyon örülök, hogy az Előre visszajutott a másodosztályba és ismét segíthetem az előttünk álló idényben. Amikor korábban itt játszottam, megszerettem a várost és a közönséget is, sok szeretet és támogatást kaptam a szurkolóktól. Igyekszem majd a tőlem telhető legjobb teljesítményt nyújtani, gólokkal segíteni a csapatot és remélem sikeresek tudunk majd lenni! Köszönöm mindkét klub vezetőinek, hogy lehetővé tették a kölcsönjátékot – nyilatkozta a játékos a klub weboldalán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában