Asztalitenisz

2024.08.21. 10:23

Egy osztállyal feljebb is éremért szállnak harcba

A Hed-Land Sportcsarnok SE Mezőberény férfi asztaliteniszcsapata pontveszteség nélkül szerezte meg a bajnoki címet az NB III.-as pontvadászat Dél-alföldi csoportjában, így a következő szezonban már az NB II.-ben szerepelhet.

Verasztó Lajos

Szűcs Sándor és Csetle Zoltán az új idényben is berényi színekben játszik. Fotó: Jenei Péter

Jámbor Zoltán szakosztályvezető elmondta, a csapat összetétele annyiban változott, hogy visszatért Szegedről Lele Viktor, aki korábban két idény során szolgálta a klubot. Az előzetes információk alapján jelentősen megerősödött a másodosztály Dél-keleti csoportja, így komoly riválisok ellen küzdenek majd a berényiek.
A csapat erőssége a kiegyenlített tudás, és ami fontos, hogy a hat játékosból öt balkezes. Aki ismeri az asztaliteniszt, az tudja, hogy ez mennyire kellemetlen tud lenni az ellenfelek számára. A játékosok, kivétel nélkül NB II.-ben edződtek, többen közülük megfordultak már NB I.-es együtteseknél is. Az ő tapasztalatukra építve, a mezőberényiek kitűzött célja, az első három hely egyikének elérése lesz a bajnokságban.
A zavartalan szerepléshez az anyagi fedezet a klub rendelkezésére áll. A berényiek kerete: Csetle Zoltán, Juhász Ádám, Lele Viktor, Molnár Gergely, Szűcs Sándor és Tóth Sándor.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában