Labdarúgás - Vármegyei II. osztály, Déli csoport

2024.08.25. 11:40

Repeszt a Komlós és a Szabadkígyós

Szabadkígyósi siker született Újkígyóson, a Vármegyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság Déli csoportjának második fordulója nagy érdeklődéssel várt szomszédvári rangadóján. A győztes második „rázós” meccsét vette sikerrel. Hozzá hasonlóan a Tótkomlós is hibátlan teljesítménnyel áll, amely hazai pályán verte az előző héten magabiztosan rajtoló Csorvást.

Bakulya Mihály

Az újkígyósiak derekasan küzdöttek, még sem termett pont számukra a szomszédvári rangadón. Archív fotó: Bencsik Ádám

Fotó: Bencsik Adam

Újkígyós FC–Szabadkígyósi SZSC 0–1 (0–1)
Vármegyei II. osztályú labdarúgó-mérkőzés. Újkígyós, 170 néző. Vezette: Bálint Zoltán.
Újkígyós: Borbély – Gazsó (Dunai), Dohányos, Budás, Sas, Benkó (Gonda), Csiernyik M., Danczik, Solymoskövi Zs. (Horváth R.), Gedó (Nagy G.), Benyó (Burkus). Játékos-edző: Farkas Ferenc.
Szabadkígyós: Paronai – Milek, Faragó R. (Pribojszki), Szabó Z., Ancsin, Nagy Z. (Hőgyes), Prókai (Nagy D.), Frankó, Sebestyén M., Barna (Alb), Kocziha. Játékos-edző: ifj. Sebestyén Antal.
Gólszerző: Milek (17.).
Farkas Ferenc: – Le a kalappal a fiúk hozzáállása előtt. Ha minden meccsbe így állnak bele, a mérleg nyelve a mi oldalunkra billenthet. Sok sikert a Szabadkígyósnak!
Ifj. Sebestyén Antal: – Két ellentétes félidőt produkáltunk. Az elsőben a gólunk után inkább a hazai csapatnak voltak lehetőségei. Szünet után viszont mi dolgoztunk ki több lehetőséget és azt gondolom, ennyivel jobbak voltunk a nagyon jól küzdő hazaiaknál. További sok sikert kívánunk nekik!

Tóth Pál

Végegyházi SE–Eleki USE 2–5 (2–3)
Végegyháza, 100 néző. Vezette: Rakonczás Zsolt.
Végegyháza: Tóth K. – Dajcs, Tanner, Borbás, Mag, Multyán Cs., Túri (Balla), Mittnacht (Józsa), Vincze, Adler Á. (Balog A.), Kecskés. Játékos-edző: Bíró Tibor.
Elek: Kajári – Tamás, Horváth M. (Kászián), Sipos, Rostás (Szilágyi), Kádár, Nagy E. (Nagy R.), Nagy G. (Budai), Kovács Zs., Nagy Á., Kacsala. Játékos-edző: Nagy Gergely.
Gólszerző: Tanner (12.), Dajcs (21.), ill. Nagy Á. (7.), Nagy E. (31.), Rostás (37.), Kászián (60.), Kacsala (88.).
Bíró Tibor: – Kettő-egyes vezetésünknél két óriási egyéni hibánkat is kihasználta a vendégcsapat. Hiába küzdöttünk a második félidőben, sajnos annyira kinyíltunk a végén, hogy újabb elkerülhető gólokat kaptunk. Ez már itt nem fér bele.
Nagy Gergely: – Ma a szebbik arcunkat mutattuk. Ami a múlt heti mérkőzésen kimaradt, azt most berúgtuk. Bízom benne, hogy előbb utóbb megértjük, hogy a jó hozzáállás nélkül nem lehet meccset nyerni! A helyén kezeljük ezt a sikert, ami nagy fegyvertény. Gratulálok a csapatomnak, sok sikert a hazaiaknak!

H. P.

Tótkomlósi TC–Csorvási SK 3–0 (2–0)
Tótkomlós, 150 néző. Vezette: Brlás Zsolt.
Tótkomlós: Asztalos – Keszeli, Kocsis (Poljak D.), Jámbor G. (Fazekas), Koleszár, Abonyi, Jámbor J., Szabó S. (Paulik), Borbás (Balogh T.), Deli, Ondrejó G. Edző: Horváth Henrik.
Csorvás: Varga Á. – Gerda V., Csábi, Popovics, Varga G., Bucsek (Fóris), Máriás (Samu), Mazán, Zsiga N., Barkász, Varga A. (Zahorán). Játékos-edző: Csábi Mihály.
Gólszerző: Abonyi (20., 44., 74.).
Horváth Henrik: – Rendkívül tompán kezdtük és az első játékrészben az ellenfél fölénk tudott nőni mind játékban mind akarásban. Nagyon jókor szereztük viszont a vezető gólunkat. A második félídőben már a szebbik arcát mutatta a csapat és sok szép támadást vezetve, Abonyi mesterhármasával sikerült a három pontot megszerezni egy jó Csorvással szemben.
Tárnyik Tibor technikai vezető: – A mezőnyben egyenlő erők küzdöttek, de a kapu előtt sokkal határozottabb hazaiak megérdemelt győzelmet arattak!

M. R.


Lőkösháza KSK–Battonyai TK 6–0 (2–0)
Lőkösháza, 110 néző. Vezette: Bozó Norbert.
Lőkösháza: Lőrinc – Komlósi, Kolozsi (Pusztai), Barthalos, Szincsák, Czernó (Horváth N.), Hotea (Bíró), Kollát, Barna, Balázs M., Susánszki. Edző: Botás Attila.
Battonya: Erdélyi – Lenti, Kiss Dániel, Mákos, Hargitai, Kiss Z., Suhajda, Héjjas (Kiss Dominik), Hrabovszki, Simon P., Habalik. Edző: Szabó József.
Gólszerző: Susánszki (23.), Komlósi (45., 81., 83.), Barthalos (73., 88.).

Botás Attila: – Az elején döcögött a játékunk, nehéz is volt megtörni a Battonyát. A fordulást követően azonban szép gólokat lőttünk, amihez gratulálok a fiúknak.
Szabó József: – Fiatal csapatunk végig jól küzdött, még a helyzeteink is adva voltak. Ekkora különbség nem volt a két csapat között, az eredménytől függetlenül gratulálok annak a 13 játékosnak a küzdeni tudásához és hozzáállásához, akik ma eljöttek!

Szabadnapos: Mezőmegyer SE

Következik. 3. forduló. Szeptember 7., szombat, 16.30: Csorvási SK–Battonyai TK, Szabadkígyósi SZSC–Tótkomlósi TC, Eleki USE–Mezőmegyer SE. Szeptember 8., vasárnap, 16.30: Lőkösháza KSK–Végegyházi SE. Szabadnapos: Újkígyós FC

Mesterlövészek
3 gólos: Abonyi Ádám (Tótkomlós)
2 gólos: Barthalos Dávid (Lőkösháza), Deli Lajos Patrik (Tótkomlós), Kacsala Norbert (Elek), Popovics Marcell (Csorvás)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában