Motokrossz

2 órája

Fiatal és szenior is brillírozott

Négy békéscsabai motokrosszos is készült az elmúlt hétvégi hódmezővásárhelyi országos bajnoki fordulóra. A junior korosztályban a Millenium Evo kategóriában szereplő Polgár Gergely Patrik végül váltóhiba miatt nem indulhatott el, pedig az edzésen a második legjobb időt motorozta. A klubtársak azonban versenyeztek és kiváló eredményekkel zártak.

Gajdács Pál

A képen balról: Pepó András, Molnár Attila vezetőségi tag, Polgár Gergely Patrik, Sárosi Ferenc, Hrabovszki Martin, Polgár Gergely és a hozzátartozók

Fotó: Fotó: Sandviken Motorsport Békéscsaba SE

Pepó András, a Sandviken Motorsport Békéscsaba SE elnöke elmondta, hogy Polgár Gergely két kategóriában és négy futamban indult, a Classic +60 éveseknél, illetve a meghívásos szenior B-kategóriában. Mindkettőt megnyerte, a bajnokságban pedig az élen áll. Sárosi Ferenc a szenior B-kategóriában a 4. helyen zárt. A junioroknál induló, a bajnokságot vezető Hrabovszki Martint a második helyen intették le. 

– Nagyon jól szerepeltek a versenyzőink, Polgár Gergelyt és a fiatal Hrabovszki Martint is kiemelném. Ha Polgár Gergely Patrikot nem tréfálja meg a technika, és nincs a váltóhiba, akkor Martin vele vívott volna nagy csatát az első helyért. Utóbbi csak azért nem győzött, mert egy volt élversenyző is rajthoz állt, aki megelőzte.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában