Labdarúgás - Vármegyei II. osztály Északi csoport

2024.09.08. 11:56

Északon élre állt a Magyarbánhegyes

A negyedik forduló mérkőzéseit rendezték szombaton a Vármegyei II. osztályú labdarúgó-bajnokságban. Egyetlen találkozó híján a teljes program lement, a Csabacsűd–Mezőberény találkozót vasárnap délután játsszák.

Bakulya Mihály

A bánhegyesiek javították a szentandrási fiaskót, és átvették a vezetést. Fotó: Babák Zoltán

Az Északi csoportban első vereségét szenvedte el a Doboz, amelynek az első helyét is át kellett adnia legyőzőjének, a Magyarbánhegyesnek. Itt már csak az újonc Keresztúr áll veretlenül, amely a szentandrásiakkal osztozott meg a pontokon.

Sarkadkeresztúri SE–Békésszentandrási HMSE 2–2 (2–2)
Vármegyei II. osztályú labdarúgó-mérkőzés. Sarkadkeresztúr, 70 néző. Vezeti: Bozó Norbert.
Sarkadkeresztúr: Képíró – Szalazsán A., Sáss, Molnár M., Jánki I., Tóth I., Kopács, Szalazsán R., Szabó Mózes (Zsoldos), Csatári, Takács L. Edző: Szűcs Egon, Takács László.
Békésszentandrás: Rohony – Szebegyinszki, Olasz István, Pecznik, Csipai, Tasi N., Szécsi, Sándor, Aszódi (Bakró), Tasi K., Király (Lestyan-Goda). Játékos-edző: Bakró Géza.
Gólszerző: Molnár M. (4.), Kopács (22.), ill. Tasi K. (2., 33.).
Szűcs Egon: – A csapatunk sajnos fejben az öltözőben maradt, így korán hátrányba kerültünk, de rövid időn belül felébredtünk és egyenlítettünk. Sikerült megszerezni a vezetést is, amire egy szabadrúgásból válaszolt az ellenfél. A második félidőben nagyon jól küzdöttünk, de a vezetést már nem tudtuk megszerezni. Igazságos döntetlen született, további sok sikert a Békésszentandrásnak.
Bakró Géza: – Tudtuk, hogy nem lesz egyszerű mérkőzés, igazi csapatmunka volt ez a fiúk részéről! Jó látni ezt az egységet. Ki-ki mérkőzés volt, igazságos döntetlennel. A továbbiakban sok sikert a Keresztúrnak!

Csávás Lajos

Magyarbánhegyesi FC–Dobozi SE 4–0 (1–0)
Magyarbánhegyes, 110 néző. Vezette: Fűri Imre.
Magyarbánhegyes: Nagy T. – Bozsár (Vágási), ifj. Kintner, Varga P., Kukla D. (Simondán), Racs, Kormányos, Szőke (Rozsi), Sódar, Kukla L. (Tóth L.), Matuz (Lakatos G.). Edző: Kintner János.
Doboz: Barabás – Huszár (Szabó S.), Tímári (Békési), Szabó B., Szabó R., Pojendán, Sztojka Zs. (Barcsay), Fehér (Sztojka N.), Szigeti, Szabó L. (Lukucz), Rácz Gy. Edző: Kis László.
Gólszerző: Matuz (17. – 11-esből), Racs (55.), Kukla D. (59.), Simondán (89.).
Kintner János: – Tudjuk, hogy néha a saját közönségünk se tudta, hogy mit miért csinálunk, de működött a taktika és győztünk. Köszönöm a fiúk jó és fegyelmezett játékát, valamint a szurkolóink szeretetét, támogatását! Kiváló játékvezetés és asszisztencia.
Kis László: – Gratulálok a Magyarbánhegyesnek, a játék minden elemében jobb volt és ilyen arányban is teljesen megérdemelten nyerte a mérkőzést!

Bozsó Ildikó

Köröstarcsai KSK–Csanádapácai EFC 2–1 (1–1)
Köröstarcsa, 40 néző. Vezette: Baczovszki Attila.
Köröstarcsa: Nagy-Gáspár – Puskás, Schmél Z. (Keresztesi), Szivák, Schmél F. (Kis G.), Farkas, Kozák, Szentpéteri, Vincze, Mészáros J., Mészáros S. Játékos-edző: Vincze Gyula.
Csanádapáca: Pós A. – Juhász, Göcző, Bozsó M., Szabó R., Kasza, Ádász (Balassa), Dániel, Drozdik, Pós D., Haba. Edző: Óvári Arnold, Csende Krisztián.
Gólszerző: Puskás (9.), Juhász (49. – öngól), ill. Juhász (45.).
Vincze Gyula: – Vártuk már, hogy beiratkozzunk a pontvadászatba és ez ma sikerült is. Helyenként szép támadásokat tudtunk vezetni, melyekből a két gólunk is született. A végén többször lezárhattuk volna a mérkőzést, de pontatlanok voltunk. Jó játékvezetés!
Óvári Arnold: – Jól kezdtük a mérkőzést, de egy figyelmetlenségből kapott gól úgy megzavarta a játékunk, hogy az egész meccsen képtelenek voltunk visszatalálni a helyes útra.

B. Kerekes Zsuzsanna

Vasárnap, 16.30: Csabacsűdi GYLSE–Mezőberényi LE

Szabadnapos: Békéscsabai MÁV SE

Következik
4. forduló. Szeptember 14., szombat, 13.30: Dobozi SE–Sarkadkeresztúri SE. 16.30: Magyarbánhegyesi FC–Köröstarcsai KSK, Békéscsabai MÁV SE–Csabacsűdi GYLSE, Mezőberényi LE–Csanádapácai EFC. Szabadnapos: Békésszentandrási HMSE.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában