Labdarúgás

18 órája

Három csoportban is az első két helyezett csap össze

A Vármegyei II. osztályú labdarúgó-bajnokságban a hatodik forduló valamennyi mérkőzését szombaton tudják le az érdekelt csapatok. A harmadik vonalban is döntően ezen a napon lépnek pályára a csapatok, de lesz két vasárnapi párharc is.

Bakulya Mihály

A szabadkígyósiak hazai pályán térnének vissza a győzelmek útjára. Fotó: Kiss Zoltán

A II. osztály Északi csoportjában a listavezető Magyarbánhegyes szabadnapos lesz, ezt kihasználva, pontszámban utolérheti a Mezőberény, amely az egyelőre harmatosan teljesítő vasutasok vendége lesz. A többi helyszínen a középmezőnyből való kitörés vezérelheti a házigazdákat.
A program. Északi csoport, 6. forduló. Szeptember 28., szombat, 13.00: Békéscsabai MÁV SE (8.)–Mezőberényi LE (2). 16.00: Sarkadkeresztúri SE (5.)–Köröstarcsai KSK (8.), Dobozi SE (3.)–Csabacsűdi GYLSE (7.), Békésszentandrási HMSE (6.)–Csanádapácai EFC (4.). Szabadnapos: Magyarbánhegyesi FC (1.).

Délen a listavezető Szabadkígyós hazai környezetben fogadja a második helyen tanyázó Lőkösházát. A legutóbbi játéknap egyik gárdának sem sikerült túl jól, így azután lenne mit kozmetikázni. A rangadó kihasználva javíthat helyzetén a dobogós Elek, már amennyiben eredményesen veszi a sereghajtó elleni ütközetét Battonyán.
A program. Déli csoport, 6. forduló. Szeptember 28., szombat, 13.00: Tótkomlósi TC (6.)–Végegyházi SE (7.). 16.00: Szabadkígyósi SZSC (1.)–Lőkösháza KSK (2), Battonyai TK (9.)–Eleki USE (3), Újkígyós FC (8.)–Mezőmegyer SE (5.). Szabadnapos: Csorvási SK (4.).

A III. osztályú bajnokság Északi csoportjában két olyan együttes van, amely három győzelemmel áll és most Békésen szembe kerül egymással a forduló nyitányán. Hazai pályán követheti a példájukat a Vésztő, amely a sorsolásból eredően ezúttal játssza harmadik mérkőzését.
A program. Északi csoport, 4. forduló. Szeptember 28., szombat, 13.30: Békési FC II.–Zsadányi KSE. 16.00: Sarkadi KLE–Kötegyáni FC, Vésztői TK–Bucsa SE. Szabadnapos: Okány KSK

Ezen a hétvégén a Közép csoportban is három meccset játszanak, tekintettel arra, hogy nem lesznek szabadnapos együttesek. Az élen álló kamutiakra vélhetően minden korábbinál nehezebb erőpróba vár Kardoson.
A program. Közép csoport, 4. forduló. Szeptember 28., szombat, 13.00: Gerlai SE–Mezőmegyer SE II. 16.00: Kardos KSK–Kamuti SK. Szeptember 29., vasárnap, 16.00: Telekgerendási LSC–Gádorosi LSE.

A Déli csoportban mindkét pontveszteség nélküli gárda hazai pályán folytatná eddigi sorozatát. Vélhetően a bodzásiaknak lesz nehezebb dolguk, hiszen a Kevermes szintén veretlen még idén.
A program. Déli csoport, 4. forduló. Szeptember 28., szombat, 16.00: Kunágotai TE–Békéssámsoni SK, Kaszaper FC–Mezőkovácsházi TE. Szeptember 29., vasárnap, 16.00: Medgyesbodzás SE–Kevermes SE. Szabadnapos: Medgyesegyháza SE.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában