Labdarúgás - NB II.

2 órája

A sereghajtó Békéscsaba legyőzte az éllovas Szentlőrincet

Hiába szerzett vezetést egy tizenegyesgóllal a tabellát vezető Szentlőrinc, a Békéscsaba nem adta fel és a hajrában fordított és mindhárom pontot otthon tartotta az NB II.-es labdarúgó-bajnokságban.

Gajdács Pál

Fotó: Archív fotó: Bencsik Ádám

Az első fél órában nem láttunk nagy rohamokat egyik csapat részéről sem, mezőnyjátékkal teltek a percek, mindössze Szatmári veszélyes szabadrúgását lehetett feljegyezni. A folyatásban a Szentlőrinc próbált helyzeteket kialakítani, s ha Bőle Lukács, vagy Tóth-Gábor pontosabb, már biztos előnnyel mehetett volna szünetre a baranyai gárda.

A második félidőre mintha teljesen más két csapat érkezett volna a pályára. Lüktető, jó iramú találkozót láthatott a publikum. A Szentlőrinc egy tizenegyesgóllal megszerezte a vezetést, de a Csaba nem esett szét és a védő Csató Martin góljával előbb egyenlített, majd a csereember Sármány Kristóf találatával a vezetést is megszerezte és végül mindhárom pontot otthon tartotta.

68. perc: Kuzma lökte fel a frissen beállt Heresht a büntetőterületen belül, 11-es! Bőle Lukács állt a labda mögé aki jobbal a jobb alsó sarokba lőtt, 0–1. Kuzma sárgát kapott. 

86. perc: Szabó Bálint végzett el szabadrúgást, a berobbanó Csató Martin jobbal 12 méterről kapásból a kapu közepébe lőtt, 1–1. 

90. perc: Tóth Máté rúgta előre a labdát, Czékus fejjel Sármány elé tolta, aki ballal 15 méterről a kapu közepébe lőtt, 2–1. 

Békéscsaba 1912 Előre–Szentlőrinc 2–1 (0–0)

NB II.-es labdarúgó-mérkőzés. Békéscsaba, 540 néző. V.: Kovács I. (Szécsényi, Szalai D.)

Békéscsaba: Uram – Kuzma, Kovács G., Csató M. – Komáromi (Hursán, 61.), Pusztai A. (Szabó B., a szünetben), Tóth M., Szatmári I. (Hodonicki, 69.), Mikló – Kóródi (Sármány, 61.), Czékus. Vezetőedző: Csató Sándor.

Szentlőrinc:  Gyurján – Keresztes, Poór (Hleba, 61.), Dinnyés, Stifter – Szekszárdi M., Kiss Szemán (Medgyesi,61.), Nagy R. (Helesh, 68.) – Bőle, Hajdú R. – Tóth-Gábor (Novák, 61.) Vezetőedző: Waltner Róbert.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában