Tenisz

14 órája

Vereség a pekingi tornán

Bondár Anna a nyitókörben búcsúzott a 8,96 millió dollár összdíjazású keménypályás pekingi női tenisztornán, ezzel a második ázsiai versenyét is nyeretlenül tudta le.

Bakulya Mihály

Bondár Anna ázsiai túrája nem járt túl sok eredménnyel. Fotó: MTI/EPA/C. J. Gunther

Fotó: C. J. Gunther

A világranglistán 90. szeghalmi születésű játékos a 128-as főtábla első körében a román Jaqueline Cristiannal került szembe. Korábbi két találkozójukból az első bukarestit 2018-ban Anna nyerte salakon, tavaly előtt a Billie Jean King Kupa keretében Cristian visszavágott, a mostani keménypályás meccsen pedig az első szettben alapozta meg sikerét.
A Hajdúszoboszlói SE versenyzője nehezen lendült játékba, ellenfelének már az első adogatójátéka során is akadt bréklabdája, de azt még korrigálni tudta, mégis ez maradt az egyetlen gém, amit hozni tudott. A folytatás már szorosabban alakult. Cristian már csak egyszer tudta elvenni a magyar játékos szervagémjét, aki 3:5-ről fordított 6:5-re, a hosszabbításban azonban többet hibázott a kelleténél, és a román lány ezt a szettet is behúzta, lezárva az 1 óra 50 perces csatát.

Eredmény, 1. forduló (a 64 közé jutásért):
Jaqueline Cristian (román)-Bondár Anna 6:1, 7:6 (7-5

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában