Asztalitenisz

12 órája

Megérdemelt mezőberényi győzelem

Mutatjuk a friss asztalitenisz csapatbajnoki mérkőzések eredményeit.

Verasztó Lajos

Számos asztalon pattogott a labda.

Fotó: Illusztráció/Shutterstock

HED-LAND Mezőberényi SE–Tápiógyörgyei ASK I. 12:6

Asztalitenisz NB II.-es mérkőzés, Mezőberény. Mezőberényi győztesek: Csetle Zoltán 3, Juhász Ádám 3, Tóth Sándor 3, Molnár Gergely 2, a Csetle Zoltán, Molnár Gergely páros.  A mezőberényi együttes a papírformának megfelelően szerezte meg a győzelmet a jó erőkből álló vendégek ellen.    

Békési TEAM–Mezőtúri AFC 8:10

NB II., Békés. Békési győztesek: Ágota Csilla 3, Szelei Ákos 2, Szilágyi Lívia 2, az Ágota Csilla, Szilágyi Lívia páros. A több mint négy órás, nagy csatát hozó találkozón a jól küzdő békésiek 8:8 után az utolsó két mérkőzést elbukták, és így veszítettek.      

Tisza SE I.–Demeter Lehel ASE 7:11

NB III., Szolnok. Szarvasi győztesek: Medvegy Ákos 4, Botos Marcell 3, Hortobágyi Bálint 2, Magyari Milán, a Hortobágyi Bálint, Medvegy Ákos páros. A párosok után 1:1 volt az állás, a folytatásban az egységesebb szarvasi csapat Medvegy Ákos vezetésével megérdemelten győzött a szolnokiak otthonában. 

Elhalasztott mérkőzés

A Csaba Fly AE–ASE Orosháza NB III.-as találkozót a két csapat megegyezése alapján elhalasztották, a mérkőzést október 26-án, szombaton 11 órakor Orosházán játsszák le.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában