Kajak-kenu

2 órája

Ötleteket hoztak Görögországból a békésiek

Öt napos Erasmus+Sport szakmai kiránduláson vehetett részt a napokban a Békési Kajak-Kenu Club szakmai stábja Görögországban. A nemzetközi pályázat keretében két tengerparton működő görög club fogadta a Magyarországról érkezőket és mutatták be saját szervezetüket.

Gajdács Pál

A békésiek csapata Görögországban

Fotó: Békés Kajak-kenu Club

A program célja az volt, hogy jó gyakorlatokat, ötleteket ismerjenek meg a békési látogatók, például toborzás, marketing, innováció, rekreáció, környezettudatosság, valamint turizmus fejlesztés terén, melyek később beépíthetők síkvízre, kisvárosba, egyáltalán a kajak-kenu sportágba.

A szakmai kirándulás során a tengeren is kipróbálhatták a kajak-kenuzást a békési szakemberek
Fotó: Békési Kajak-kenu Club

A szakmai programok mellett kulturális tevékenységekre is sor került, mint például városnézés Thesszalonikiben, hajózás a tengeren, a Meteorák, az Olümposz hegység és egyéb történelmi emlékhelyek megtekintése.

A hosszú, versenyekben gazdag év után, igazi feltöltődést hozott a nemzetközi program a szakemberek életébe, hiszen jó pár ötlettel, tapasztalattal tért haza a csapat, amiért hálás a fogadó szervezeteknek és köszönik Palyusik Éva szakmai és baráti együttműködését.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában