Szabadidősport

2 órája

Túzok Trail - negyedszer

A Dévaványai SE a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóságával, valamint Dévaványa Város Önkormányzatával és Ecsegfalva Község Önkormányzatával IV. alkalommal rendezi meg sajátos futóversenyét és kerékpáros teljesítménytúráját. A Túzok Trail és a mellérendelt program a sportolni és mozogni vágyók mellett remek családi programot is jelent szombatra.

Bakulya Mihály

A Túzok Trail a teremfutók kedvenc állomáshelye is

A rendezvény célja a mozgás és a közeli természeti értékek összekapcsolása, az egyéni teljesítőképesség megismerése, egyben egy találkozási pont megteremtése is. A Túzok Trail futó, gyalogló és kerékpáros távjai is érintenek olyan természetvédelmi területeket, amelyek a hétköznapokban nem látogathatóak. 

Túzok Trail, Dévaványa, Ecsegfalva, teljesítménytúra
A Túzok Trail a teremfutók kedvenc állomáshelye is

A Túzok Trail ideje alatt ingyenes a látogatóközpont

A rendezvény centruma a nap folyamán a Sterbetz István Túzokvédelmi Látogatóközpont lesz, melynek kiállítóhelyei ezen alkalommal ingyenesen megtekinthetőek! A hangulatot DJ Hlásznyik, DJ Dandee és SuperStero garantálja!

A rendezvény ideje alatt folyamatos büfé szolgáltatás vehető igénybe, ahol többek között bivalyburger, bivalygulyás és Túzok Sör is kapható! Az előnevezés befejeződött, szombaton 8 órától a helyszíni nevezőket várják!

A különböző versenyszámok rajtja

9.00: Maratonfutás

9.50: 50 kilométeres kerékpártúra

10.10: 21 km-es futás

10.15: 25 km-es kerékpártúra

10.30: 11 km-es futás; 5 km-es gyalogtúra

10.40: 5 km-es futás

11.30:  1,5 km-es gyermekfutam

12.00: 500 m-es gyermekfutam

13.30: Eredményhirdetések


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában