Közélet

2013.06.06. 17:57

Karsai József rosszul lett és kórházba került

Szívproblémák miatt került kórházba Karsai József, Battonya polgármestere. Telefonon értük utol.

BEOL

– Vannak emberek, akik nem szeretnek, azok olyan híreket terjesztenek rólam, amelyek valótlanok. Valóban a fővárosi Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetben vagyok, miután rosszul lettem Székesfehérváron. Onnan hoztak ide. Szívműtétről beszéltek az orvosok, de ahhoz nem volt az én vércsoportomnak megfelelő vér.

Az egyik televízió munkatársai felhívást tettek közzé és példás összefogást tapasztaltam – mondta Battonya polgármestere, dr. Karsai József, aki csütörtökön a kórház intenzív osztályán vette fel mobilját. Elmondta, az elmúlt 15 év nem múlt el nyomtalanul. Az utóbbi időszak nagy hajszája pedig csak fokozta állapotának a romlását.

– Orvosaim úgy döntöttek, a még nagyobb baj megelőzése érdekében szívkatéterezést hajtanak végre, ezt a beavatkozást csütörtökön elvégezték – mondta a településvezető. S hogy ezek után mit üzen a battonyaiaknak?

– Emberek ezreiért dolgoztam nem kicsi energiával. Azt sem sajnálom, hogy élet s halál között voltam pár órát. Az nem biztos, hogy ezt tudom is majd folytatni, hiszen a tempót nem én diktálom.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!