Diplomácia

2024.09.12. 08:31

Orbán Viktor a boszniai szerb elnökkel tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön a Karmelita kolostorban tárgyalt Milorad Dodikkal, a Bosznia-hercegovinai Szerb Köztársaság elnökével – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

MW

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) fogadja Milorad Dodikot, a Bosznia-hercegovinai Szerb Köztársaság elnökét a Karmelita kolostorban 2024. szeptember 12-én

Forrás: MTI

Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

A megbeszélésen a Nyugat-Balkán uniós integrációjáról volt szó, arról, hogy Magyarország az EU Tanácsának soros elnökeként hogyan tudja előremozdítani a folyamatot – mondta Havasi Bertalan.

NAGY Márton; SZIJJÁRTÓ Péter; ORBÁN Viktor; DODIK, Milorad
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j3) Milorad Dodikkal, a Bosznia-hercegovinai Szerb Köztársaság elnökével (b3) tárgyal a Karmelita kolostorban 2024. szeptember 12-én. A kormányfő mellett Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (j4), jobbról Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter
Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher / Forrás: MTI
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában