Kék hírek, bulvár

2008.11.24. 13:14

Ezer ecstasy lapult a vésztői férfi autójában (frissítve)

Még november 21-én este egy vésztői fiatalember autóját ellenőrizték a rendőrök Gyomaendrőd belterületén. A gépkocsi átvizsgálása során 1002 darab ecstasy tablettát találtak.

b. i. / Beol.hu

Az ellenőrzés a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság és a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szoros, szakmai együttműködése alapján történt. A 26 éves vésztői fiatalember által használt autó átvizsgálása során 1002 darab ecstasy tablettát találtak.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságának bűnügyi osztálya visszaélés kábítószerrel bűntett megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette a férfit.

Az eljáró nyomozó hatóság előterjesztést tett a Szarvasi Városi Ügyészség felé, hogy az őrizetben lévő gyanúsítottat helyezzék előzetes letartóztatásba.

Nem ez az első ügye

Hétfőn délután Vésztőn betérve az egyik helyi búfelejtőbe hamar megtudtuk: szombaton K. János (26) Bartók Béla utcai lakásán házkutattak a zsaruk.

A vésztői fiatalemberről többen azt állították, hogy — fogyasztóként legalábbis — biztosan volt már kábítószeres ügye. Egy alkalmi beszélgetőpartnerünk úgy emlékezett, hogy talán tavaly év végén vagy idén az év elején is felmerült a neve egy füves ügyben, akkor is megfordult nála a nyomozóhatóság. Társadalmi kapcsolataink elmondása szerint K. János évekkel korábban egy helyi vendéglátóipari egységet üzemeltetett, mígnem lehúzta a rolót.

 

A vésztői fiatalemberről többen azt állították, hogy — fogyasztóként legalábbis — biztosan volt már kábítószeres ügye. Egy alkalmi beszélgetőpartnerünk úgy emlékezett, hogy talán tavaly év végén vagy idén az év elején is felmerült a neve egy füves ügyben, akkor is megfordult nála a nyomozóhatóság. Társadalmi kapcsolataink elmondása szerint K. János évekkel korábban egy helyi vendéglátóipari egységet üzemeltetett, mígnem lehúzta a rolót. -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!