Kék hírek, bulvár

2009.02.07. 16:11

A sarkadi Tesco biztonsági őrei buzdítottak a lopásra?

Mint arról korábban beszámoltunk, a Tesco vezetősége kilátásba helyezte, hogy a sorozatos, üzletszerű lopások miatt bezárják a sarkadi áruházukat. Az Origo videoriportot készített a városban, melyben helyi fiatalok azt mondják, nem ritkán a szupermarket biztonsági őrei bízták meg őket a lopással.

Origo, Beol

Jelenleg már öt vagyonőr, köztük kutyás biztonsági ember is vigyáz a sarkadi szupermarket rendjére, vagyonbiztonságára és a dolgozókra. Mint arról korábban beszámoltunk már-már elviselhetetlen állapotok uralkodtak egészen a közelmúltig, a fokozott biztonsági intézkedések bevezetéséig a sarkadi szupermarket háza táján.

Mindennaposak voltak a lopások, s emellett nem egy esetben tettlegesen bántalmazták az ott dolgozókat.

A Békéscsabai Városi Bíróság szerda délután harminc napra előzetes letartóztatásba helyezte B. Tibor sarkadi lakost, aki helyi informátoraink szerint a lopások egyik főszereplője volt. A nyomozóhatóság ellene rablás bűntette, kiskorú veszélyeztetésének bűntette, illetve lopás bűntette megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.


Címkék#sarkad

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!