Tündérszépek 2024

2024.03.27. 07:18

Így hozhatod bomba formába magadat tavaszra

A jó idő beköszöntével letehetjük a téli kabátot: nem csoda, hogy a hölgyek szeretnék a legjobb formájukat megmutatni. Az alakformáláshoz hoztunk néhány tippet, amelyeket a Tündérszépek szépségversenyre jelentkező lányoknak is érdemes megfogadniuk.

Beol.hu

Akinek nincs ideje a munka vagy éppen az iskola mellett edzőterembe menni, az otthon is elvégezhet tuti edzésterveket. A saját testsúlyos edzést ajánljuk elsősorban a lányoknak, amihez eszköz sem kell, és odahaza is könnyen elvégezhetőek a gyakorlatok – írja cikkében a kisalfold.hu. Összegyűjtötték a legfontosabb tanácsokat.

tündérszépek, szépségverseny, edzés
Akinek nincs ideje a munka vagy éppen az iskola mellett edzőterembe menni, az otthon is elvégezhet tuti edzésterveket.
Fotó: Illusztráció / Shutterstock

A csípőemelést gyakran használják a lányok, amivel a fenék, a comb és a csípő környéki izmokat is meg tudjuk mozgatni. 
Az egyik talán legmegerőltetőbb edzésforma guggolás, amit sokan nem szeretnek. Az eredmény viszont kiemelkedő, amit elérhetsz vele. Ezzel a farizmokat, a vádli és a comb izmait, de a törzsedet is megmozgathatod. 

Aztán ott van a fekvőtámasz, aminek több variációját is elvégezhetitek. Ez a mozgásforma a legtöbb edzéstervben megtalálható, a professzionális edzéseknek is. 

Az iskolai testnevelés órákon mindenki utálta a négyütemű fekvőtámaszokat. Pedig minél többet csinálsz belőle, meglesz a hatása. Emellett ne felejtsétek el a hasprést sem, amit érdemes lassan csinálni, annál jobb eredményt érhetünk el. 

A legjobb tevékenység ami megmozgat, nem más, mint a futás. Szerencsére már az időjárás is tavasziasra fordult, így ha tehetitek, akkor irány a természet! Mindenképp figyeljünk oda, hogy milyen helyszínt választunk, és nem árt olyan helyen futni, ahol megfelelő, jó talaj van hozzá. Elsősorban füvön végezzük, vagy kialakított futópályákon. Aki viszont nem a szabad levegőn szeretni futni, szerezzen be magának otthoni futópadot, amit télen is gyakran használhat ahhoz, hogy fitten tartsa magát. A futás mellett pedig kerékpározhatunk is, amit ugyancsak nem kötelező a természetben végezni. 

Nevezz még most, mielőtt betelnek a helyek!

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Békés vármegye szépségei Csongrád-Csanád, valamint Bács-Kiskun hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!