együttműködés

2021.05.11. 11:53

Szívügyük a zöld energia, öt gömbjuharfát ültettek Csabán

A Hatvanezer Fa mozgalomhoz csatlakozva öt gömbjuhar fát ültetett a Solargroup Energy Kft. kedden Békéscsabán, a Vécsey utca 9. szám alatti társasházhoz. Petrovszki Nikolett, a cég marketingese elmondta, számunkra szívélyes ez az együttműködés, ugyanis nem csupán napelemekkel foglalkozó cégként, hanem magánemberekként is komolyan veszik a zöld energia népszerűsítését, gyakorlását. Több munkatársuk is tagja az egyesületnek, így amikor a közös munka lehetősége jött szóba, nem hezitáltak.

V. E.

20210511 Békéscsaba Fát ültettek a Solar Group Energy munkatársai fotó Bencsik Ádám Békés Megyei Hírlap

Fotó: Bencsik_Adam

Pusztai Ágnes, a társasház egyik lakója elmondta, a most kiültetett gömbjuharok helyén korábban két nyárfa állt, amiket 80 éves korukban kellett kivágni, mert gyökerükkel benőtték a szennyvíz csöveket, azzal rendszeresen dugulást okozva az épületben.

A faültetéssel is népszerűsítik a zöld energiát /Fotók: Bencsik Ádám/

Hozzátette, maga a kivágás sem volt egyszerű folyamat, illetve az újak ültetésére is régóta vártak. Felkeresték azonban a Hatvanezer fásokat, akik segítségükre voltak a fatelepítésben.

Utóbbiért rendkívül hálás nekik, és a gömbjuharokat végül felajánló és elültető Solargroup Energy Kft.-nek is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában