Edzőtermi szerelem

2022.10.22. 20:52

Újabb csabai tűzoltó kelt el

Szívesen megismernél egy tűzoltót? Menj az edzőterembe! Pete Anita és Szebegyinszki Richárd kapcsolata egy edzőteremben indult, bár akkor még gondolatban sem volt, hogy Ricsi tűzoltónak áll.

Beol.hu

Pete Anita és Szebegyinszki Richárd

Forrás: Facebook

A szerelmesek 2019 augusztusában, egy konditeremben látták meg egymást először, ahol kollégák, majd hamarosan barátok lettek. A barátság nem tartott sokáig, pár hónap múlva már egy párként léptek be az edzőterem ajtaján. 

Később Anita egy bankban helyezkedett el , míg Ricsi, szerencsénkre, megvalósította régi nagy álmát: tűzoltó lett. Már a képzéseken is látszott, egy vérbeli tűzoltóval van dolgunk, hiszen kimagasló eredménnyel teljesített, majd 2021 nyarától a békéscsabai hivatásos tűzoltók csapatát erősítette, mint tűzoltó őrmester. 

Nemcsak a tűzoltói hivatásban, hanem a kapcsolatában is haladt előre Anitával, így még abban az évben eljegyezte őt, idén októberben pedig örök hűséget fogadtak egymásnak - olvasható a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Facebook-oldalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában