Év sportolója

2024.03.21. 18:48

Orosházi kiválóságokat köszöntöttek a városházán

Díjátadó ünnepségre érkeztek orosházi sportolók csütörtökön délelőtt a városházára, ahol Dávid Zoltán polgármester és az OrosCafe Kft. ügyvezetője, Nánási János várta őket. Kortól függetlenül, sikereik csúcsán lévő sportembereket invitáltak erre a jeles alkalomra, az Év orosházi sportolója elismerések átadására.

Csete Ilona

A helyi média heti rendszerességgel bemutatta tavaly is a kiválóságokat, remek  eredményeiket. Majd az olvasókra bízta, hogy kiderüljön, ki lesz  az év orosházi sportolója. A felhíváshoz 10 ezer 133 lájk érkezett – hangzott el a bevezetőben.

Év sportolói, szavazás, díjátadó
Szavaztak az orosháziak az orosházi sportolókra. A polgármester is díjazta a kiválóságokat
Fotó: Nagy Kristóf

Dávid Zoltán polgármester és a képviselő-testület is szívén viseli a városban működő klubok, egyesületek sorsát, lehetőségeikhez mérten erkölcsileg és anyagilag segítik, támogatják őket. A városvezető is csatlakozott a felhíváshoz és a szavazáson az első három helyezetten, illetve a különdíjason kívül nyolc sportolónak adott át polgármesteri elismerést. Köszöntőjében Dávid Zoltán a sportsikereket elérő egyéni és csapatteljesítményekhez gratulált. Kivételes embereknek nevezte mindazokat, akik időt, energiát és anyagi áldozatot is vállalva kiváló eredményeikkel öregbítik a város hírnevét.

Nánási János arra emlékeztetett, hogy amikor a Békés Megyei Hírlap szavazói döntenek a sportolói teljesítményekről, minden évben az elsők között szerepelnek orosháziak is. Ott vannak a megye legjobbjai között. Megérdemlik az elismerést, az odafigyelést a kemény edzésmunka, a formaidőzítés, a versenyzés fáradalmai után megállva pár pillanatra.

Átadták az OrosCafé 2023 év orosházi sportolója szavazáson a legtöbb szavazatot kapott Alzubi Alhassannak (karate), a második legtöbb szavazatot kapott Hangya Borisznak (birkózás) és a harmadik helyezett Darida Ádámnak (labdarúgó) az elismerést. Különdíjat vett át Brebovszky Zoltán (kick-box).

Polgármesteri különdíjat nyolcan kaptak: Bálint Anna (kézilabda), Dávid Olivér (úszás), Gombkötőné Tóth Ilona (úszás), Hajdu Fanni (lovaglás), Kárai Tamás (ralli krossz), Kóródi István (atléta), Szél Anna (birkózó), Zanócz Noel (motorsport).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában