Mi Hazánk

2024.04.19. 17:22

A Békés és Békéscsaba közötti út felújításáért tüntettek

A Békés és Békéscsaba közötti 470-es főút, illetve a mellette futó kerékpárút felújításáért, újbóli leaszfaltozásáért szervezett tüntetést pénteken délután a Mi Hazánk Mozgalom békési szervezete.

Papp Gábor

– Szeretnénk elérni, hogy a szakaszt újraaszfaltozzák – mondta Földesi Mihály, a Mi Hazánk Békés vármegyei elnöke, önkormányzati képviselő.

út, feújítás, aszfaltozás, útfelújítás
Földesi Mihály: szeretnénk elérni, hogy a szakaszt újraaszfaltozzák. Fotó: Bencsik Ádám 

 A politikus bírálta a bitumenemulziós kőszórást, amivel többször karbantartották az utat. Véleménye szerint az néhány napra, maximum hétre oldott meg problémákat, és meg is repedezett mostanra. Hangsúlyozta, hogy az útnak fontos szerepe van a népességmegtartó erő szempontjából is. 

Kovács Kitti – mint friss jogosítvánnyal rendelkező motoros – szólt arról, hogy ők is tapasztalják az út rossz minőségét. A megmozdulás végén a 470-es úton a résztvevő autók a békéscsabai körforgalomig haladtak, majd onnan vissza, így demonstrálva szándékaikat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában