Összefoglaló

2024.04.28. 20:06

A nap legfontosabb hírei egy helyen – 2024. április 28.

A vasárnap sem telt eseménytelenül Békésben; nézzük mi-mindenről írtunk 2024. április 28-én.

Beol.hu

 

hírösszefoglaló, a nap legfontosabb hírei
Hírösszefoglaló ma is egy helyen.

Pusztaföldváron a Darvas József Nyugdíjas Egyesület idén ünnepli fennállásának az 50 éves évfordulóját. A nyugdíjasok emlékezetessé tették ezt vasárnap a helyi művelődési házban szép szavakkal, akusztikus párbajjal, finom falatokkal, 100 szeletes óriás tortával.

Bár a lányokat már nap mint nap bemutatjuk a Beol.hu hírportálon, még nem késő: Te is jelentkezhetsz a Tündérszépek szépségversenyre! Cikkünkben ahhoz adunk tippet, nem csak a Tündérszépeknek, miképpen tudják a hölgyek jó formába hozni magukat.

Kötetlen találkozón várták a napokban a békési önkormányzat munkáját évek óta aktívan segítő partnereiket Dánfokon. A városi intézmények, vállalkozások, önkormányzati és magáncégek mellett számos civil szervezet és sportegyesület is képviseltette magát Kálmán Tibor polgármester meghívására a rendezvényen.

Harmincnyolc év után, húsvét előtt töltötte utolsó munkanapját a rendőrségen Benedek Barnabás ezredes, a Békéscsabai Rendőrkapitányság bűnügyi osztályvezetője, kapitányhelyettes. Utolsó munkanapján szűnni nem akaró tapsot, egy folyosónyi szeretet és egy kiskocsinyi Sport-szeletet kapott, ez a csoki a kedvence volt. Mindig is úgy gondolta, ami neki nem jó, az másnak sem.

Árokba hajtott egy személyautó vasárnap kora délután az M44-esen, Kétsoprony közelében, a 103-as kilométerszelvénynél. A helyszínre mentőhelikoptert is riasztottak. A balesetben megsérült a sofőr és az utasa egyaránt.

Otthonában, férje, fia és keresztlánya társaságában köszöntötte fel Ribárszki Péter, Kondoros polgármestere Glózik Jánosnét 90. születésnapja alkalmából.

Elsőként nyilvántartásba vette a Fidesz–KDNP európai parlamenti listáját (EP-) a Nemzeti Választási Iroda szombaton hivatalosan, vagyis az aláírások ellenőrzése befejeződött - mondta Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalán vasárnap közzétett videójában.

Budapesten több helyszínen tájékozódott és tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke a főváros helyzetéről, problémáiról, fejlesztésekről.









 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában