Választások

2024.05.02. 18:52

Békéscsabán kampányolt Dobrev Klára

Békéscsabán, a Csabagyöngye Kulturális Központban kampányolt csütörtökön délután Dobrev Klára, a DK–MSZP–Párbeszéd-Zöldek európai parlamenti listavezetője.

Beol.hu

Dobrev Klára azt mondta, erős Európát szeretne.

Fotó: Licska Balázs

Dobrev Klára arról beszélt, hogy egy európai Magyarországért küzdenek, és erős Európát szeretne, mert szerinte az képviseli a magyarok érdekeit is. 
Úgy véli, a június 9-ei európai parlamenti és önkormányzati választásokon azt is meg lehet mutatni, hogy az országnak elege van a jelenlegi rendszerből. Magyar Péterre utalva kiemelte: a tisztességes ellenzéki nem az ellenzéket, hanem az Orbán-rendszert szeretné leváltani.

A fórumon felszólalt Tüttő Kata, a DK–MSZP–Párbeszéd-Zöldek európai parlamenti képviselőjelöltje, aki szerint az önkormányzatok fontos tartalékai a demokráciának. Szabó Tímea, a Párbeszéd-Zöldek ügyvezető társelnöke is utalt Magyar Péterre, azt mondta, hogy nem az ellenzéket kell leváltani, hanem a kormányt, és hangsúlyozta, ez a szociáldemokrata-zöld szövetség soha nem volt fideszes.

A rendezvényen bemutatták Pap Jánost, a DK, az MSZP, a Párbeszéd-Zöldek és a Nép Pártján békéscsabai polgármesterjelöltjét, aki 1990 és 2006 között már irányította a várost.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában