Biztonságban a kondorosiak

2024.05.05. 14:14

Elismerésben részesültek a Kondoroson szolgálatot teljesítő rendőrök

A város közbiztonságáért végzett odaadó és lelkiismeretes munkája elismeréseként oklevélben és tárgyjutalomban részesült több rendőr is Kondoroson a minap. Az ünnepséget a városháza nagytermében tartották.

Nyemcsok László

Az ünnepségen elismerték a kondorosi rendőrök munkáját Fotó: Ribárszki Péter/Facebook

Ribárszki Péter, Kondoros polgármestere és Sonkoly Mihály önkormányzati képviselő közösen mondott köszönetet a rendőrök mindennapos, lelkiismeretes szolgálati munkájáért, a város rendjének fenntartásáért. Ennek köszönhetően Kondoros polgárai biztonságban élhetik mindennapjaikat.

– Az évente megtartott rendőrségi beszámoló statisztikai adataiból is kitűnik, hogy a város közbiztonsági helyzete kimondottan jónak mondható – hangsúlyozta Ribárszki Péter. – A rendőrök az állampolgárok megelégedésére, lelkiismeretesen végzik munkájukat.

A kondorosi képviselő-testület döntése értelmében elismerést vehettek át a körzeti megbízottak. Mégpedig Nagy Balázs, Kocsárdi Tibor és Sasfalvi István zászlós, Nagy Róbert és Kondacs Attila főtörzsőrmester. A testület Petrovszki András törzszászlósnak, körzeti megbízott csoportparancsnoknak a Kondoroson 20 éven át kiváló szakmaisággal végzett, lelkiismeretes rendőri munkáját szintén elismeréssel díjazta.

A rendezvényen részt vett Molnár Sándor alezredes, a szarvasi kapitányság vezetője, akinek Ribárszki Péter megköszönte a város közbiztonságának megóvása érdekében végzett önzetlen munkáját, és az eredményes együttműködést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában