Vésztő

2024.05.05. 14:35

Itt és ekkor tartanak lakossági fórumot

Május 22-én, szerdán 17 órakor lesz az idei, az önkormányzat által szervezett lakossági fórum a művelődési központban – derült ki a vésztői képviselő-testület közelmúltban tartott ülésén.

Licska Balázs

A rendezvényen szó lesz a közbiztonságról; a település statisztikai adatairól – azaz például a demográfiai mutatóktól; az önkormányzati intézmények tevékenységéről – vagyis a városüzemeltetésről, a közfoglalkoztatásról, a kultúráról és közművelődésről, az óvodai és bölcsődei ellátásról, az időskorúakról –; valamint az önkormányzat vagyoni helyzetéről; a pályázati eredményekről; a megvalósult, folyamatban levő és tervezett beruházásokról. De a Vésztőt érintő közszolgáltatások helyzetét is napirendre veszik, mint az egészségügyet, a közvilágítást, a szemétszállítást, az internetet, a közlekedést. 

lakossági, fórum, Vésztő
A hagyományos lakossági fórumot ezúttal május 22-én 17 órakor tartják a vésztői művelődési központban. Illusztráció: Shutterstock

A lakossági fórumon az érdeklődők kérdéseket vethetnek fel, javaslatokat tehetnek, és azokra lehetőség szerint helyben válaszolnak. Ha viszont a válaszhoz a képviselő-testület döntése, esetleg más megkeresése szükséges, akkor később felelnek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában