Választás

2024.05.09. 10:35

Bemutatták a Patrióta Békéscsaba Egyesület jelöltjeit

Bemutatták a Patrióta Békéscsaba Egyesület választáson induló polgármester- és önkormányzati képviselőjelöltjeit, valamint szakmai programját csütörtökön Békéscsabán.

Licska Balázs

Az egyesület polgármesterjelöltje Bodóczi István – aki a 7-es választókerületben önkormányzati képviselőjelölt is–, mellette az 1-es körzetben Papp Imre, a 2-esben Botyánszki Bence, a 3-asban Dinya Gábor, a 4-esben Dudás-Nádasi Rebeka, az 5-ösben Dudás Dávid, a 6-osban Kovács Ákos, a 8-asban Tatár Gergő, a 9-esben Hricsovinyi Tamás, a 10-esben Csuvarszki Róbert, a 11-esben Oláh Endre, a 12-esben pedig Molnár-Gyenge Andrea száll ringbe.

patrióta egyesület, jelöltek, választás 2024
Dudás-Nádasi Rebeka, Dudás Dávid, Botyánszki Bence, Molnár-Gyenge Andrea, Tatár Gergő, Dinya Gábor, Bodóczi István, 
Kovács Ákos, Csuvarszki Róbert, Hricsovinyi Tamás, Oláh Endre és Papp Imre. Fotó: Licska Balázs

Bodóczi István ismertette: közvélemény-kutatást készítettek, ez alapján állították össze a szakmai programjukat. Szeretnék megállítani az elvándorlási hullámot, valamint elérni, hogy Békéscsaba generációkon keresztül biztos hely legyen a családoknak. Úgy vélik, a fiataloknak a lakhatásban kell segítség, a középkorúaknak pedig biztos, kiszámítható, jól jövedelmező munkahelyekre van szükségük.

 

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában