Bulvár-celeb

2024.05.30. 21:05

Jákob Zoli volt felesége a válásukról mesélt és megmutatta lenyűgöző otthonát is

Ungár Katalin, a milliárdos volt felesége azt mondja: jobb a viszonyuk most, mint a házasságuk végén.

Jákob Zoltán neve már szinte az egész ország számára ismerősen cseng, alig akad még valaki, aki ne hallott volna a milliárdos üzletemberről. Bár népszerűsége évek óta töretlen, az igazi hírnevet talán mégis a Nagy Ő című műsor hozta el számára, ahol a körömkirály sok hosszú egyedülálló év után újra az igaz szerelmet kereste – írja a tenyek.hu.

Jákob Zoltán ugyanis korábban 12 évig élt boldog házasságban akkori szerelmével, Ungár Katalinnal, aki bár eddig inkább a háttérben maradt, most őszintén mesélt a Tények Plusznak kapcsolatukról, válásukról és arról is, miért járnak mindezek ellenére a mai napig együtt nyaralni. És bár ma már jó kapcsolatot ápolnak és két közös gyermekük boldogságát tartják mindketten szem előtt, a búcsú nem volt zökkenőmentes.

– Egyre távolabb került az értékrendünk és a gondolkodásunk egymástól, és szerintem kiderült, hogy nagyon mások vagyunk

– mesélte Katalin, hozzátéve, a párkereső reality alatt viszont nagyon szurkolt neki, hogy találjon valakit.

Az üzletemberrel szemben viszont Katalin azóta már rátalált az igaz szerelemre, néhány évvel ezelőtt ugyanis új férfi lépett az életébe. Balázzsal remekül kiegészítik egymást, és ami szintén nagy öröm a családanya életében, hogy új párja Zolival is hamar szót értett, sőt, már jó barátokként találkoznak az összejöveteleken is.

A kapcsolat így egyáltalán nem szakadt meg a körömkirály és családja között, olyannyira, hogy közös nyaralásokat és utazásokat is szerveznek.

Bár ezekkel elsősorban gyermekeiknek szeretnének kellemes kikapcsolódást és néhány közös, boldog pillanatot szerezni, azért ők is nagyon jól érzik magukat egymás társaságában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!