Nemzetek Ligája

2 órája

Rossz hír Marco Rossinak: Dárdai Márton sérülés miatt nem játszhat a bosnyákok elleni meccsen hétfőn

A 22 éves játékos nem utazik el a csapattal Zenicába, ahol hétfőn fontos meccset vív Bosznia-Hercegovina ellen a válogatott – derül ki a Magyar Nemzet cikkéből.

MW

Dárdai Márton (b) a labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziójának 3. csoportjában játszott Magyarország - Bosznia-Hercegovina mérkőzésen a Puskás Arénában 2024. szeptember 10-én

Forrás: MTI

Fotó: Illyés Tibor

Dárdai Márton pénteken kezdő volt a Hollandia ellen bravúros, 1-1-es döntetlent elérő magyar válogatottban, ám a félidőben le kellett cserélni őt, Marco Rossi pedig megerősítette, hogy izomprobléma okozott gondot a Hertha védőjének.

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) vasárnap adott ki tájékoztatást Dárdai állapotáról: a 22 éves játékos nem utazik el a csapattal Zenicába, ahol hétfőn fontos meccset vív Bosznia-Hercegovina ellen a válogatott. Dárdai azonnal visszatér Berlinbe, a Herthához.

Foghatja a fejét Marco Rossi, hiszen védőfronton nem áll jól a csapat – írja a Magyar Nemzet. A Parma játékosa, Balogh Botond ugyancsak sérülés miatt már Hollandia ellen sem játszhatott, így Dárdai kiesésével a három belső védő posztjára maradt Willi Orbán (Lipcse), a 34 éves Fiola Attila, aki a hollandok ellen nagyot játszott, de kérdés, hogy bírja-e a tempót, Botka Endre (Fradi) és az újonc Szűcs Kornél (Plymouth).

Ha Balogh továbbra sem tudja vállalni a játékot, akkor Orbán, Fiola és Botka lehet a három védő, esetleg Szűcs, aki még egy percet sem játszott a válogatottban, és most először tagja a keretnek.

A magyar válogatott nincs győzelmi kényszerben, de fontos meccset játszik a bosnyákok ellen az NL-ben, hogy mi múlik az eredményen, arról itt írtak részletesen

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában