Szakkiállítás

2023.09.09. 20:05

A Békés vármegyeiek is ott vannak az aradi Agromalimon

Arad legjelentősebb agráripari seregszemléje, az Agromalim Nemzetközi Agrár- és Élelmiszeripari Szakkiállítás zajlik csütörtök óta. Több száz vállalkozás mutatkozik be, köztük 13 magyarországi. A rendezvényen Békés vármegye is képviselteti magát.

Nyemcsok László

Kozsuch Kornél (jobbra) többekkel tárgyalt az aradi Agromalimon. Balról a második Rák János, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Román Tagozatának titkára

Kozsuch Kornél, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Békés vármegyei elnöke elmondta, igazgatóságuk képviseletében látogatott el a vasárnapig nyitva tartó rendezvényre. Ahogy mondta, számos Békés vármegyei cég képviselőjével is találkozott, ami nem véletlen, hiszen Arad a legközelebbi szomszédaink egyike.

– Az Agromalimmal régi a kapcsolatunk, bemutatkozási és kapcsolatépítési lehetőséget biztosítunk egymás rendezvényein a résztvevő vállalkozásoknak – fogalmazott Kozsuch Kornél. – Az Agromalim kiváló lehetőség a magyar, ezen belül a Békés vármegyei vállalkozások számára is az exportpiaci jelenlétük fejlesztésére, valamint üzleti kapcsolatrendszerük bővítésére. Az Arad Megyei Magyar Gazdák Egyesületével továbbra is folytatjuk az együttműködést, több rendezvényen is kicseréljük tapasztalatainkat a gazdák érdekében.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!